February 23, 2012

Aksi Cekudal Alisya

Aksi Cekudal Alisya Sambil Menonton SpongeBob

Cekudal = The meaning of Cekudal is muka yg pelik atau muka yang takde perasaan atau muka yang hampeh.. :) - Kamus Dewan Bahasa Inul Goyang

23 comments:

  1. haha!cekudal tuh maknye muke pelik ek..baru tau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..muka pelik..tapi kalau aksi laling madammondoq..muka pelik sambil buat muka stim..kih3

      Delete
  2. oooo...tu ke maksud dia.selalu nampak kat blog madam tapi tak paham pon pe cekudal tu.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat aksi cekudal sambil pekena cekodok...

      Delete
  3. wah..minat kereta ke?banyak gak koleksi tuu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ni rambut penangan awan nano..nak kasi gunting,mama dia tak kasik..

      Delete
  5. woww!!! cekudal sungguh muka alisya nih.. tatot laaa uncle.. hik3

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Keciwa ipad baru abis betri takble nak main...

      Delete
    2. Hehe2.. Bro nk tanya mcm mana hang setting commet ni leh ada keluar reply setiap comment.. Ada script ke..

      Delete
  7. bro... sempoi gak la version thread comment baru nie...lebih nampak interaktif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempoi..lebih teruja untuk membalas komen..hik3...

      Delete
    2. Lepas nie ....blog nie ada harapan jadi blog MADAM....bila pengomen tegar macam adik aku terjah...hahahaa

      Delete
    3. Hik3..jenuh eden nak membalas komen nanti ...

      Delete
  8. tengok taju teringin nak tanya cekudal apa , tengok bawah lak dah ada penjelasannya ..siyez tk pernah tahu cekudal tu apa heheh .

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails