February 23, 2012

Terimakasih Anastasyea.Com : Aktifkan Threaded Comments Pada Custom Templates Blogger


Terimakasih diucapkan buat Anastasyea.Com yang telah buat tutorial mudah cara untuk  Aktifkan Threaded Comments Pada Custom Templates Blogger

Yey, now lebih bersemangat utk mengomen. (kredit semua gambar kepada Anastasyea)

Once again,thanks Anastasyea. Two way communication between writer and readers lebih mengujakan, kan?

19 comments:

  1. cuba jugak tapi sebab dah banyak edit template tak menjadi pulak..tension ;p tapi blog my nuha ok pulak..geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..cuba lagi..takpun tryla e-mail anastasyea..mungkin dia boleh tolong godek2kan....

      Delete
  2. Yeaah.....SEMOGA blog nie akan lebih happening...dan readers lebih seronok nak berikan komen pendapat rakan blogger lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...terimakasih in advance buat yang sudi dan rajin mengomen cam bro ...

      Delete
  3. huuu best best.. dari aritu carik bnda ni.. KiD pun dok suruh pasang dari haritu..

    ReplyDelete
  4. bagus la camtu..abg eyriqazz dah boleh balas komen...
    xla cakap sorang2 mcam dulu...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3....InsyaAllah kalau ada kelapangan akan cuba membalas komen sedaya mungkin

      Delete
  5. aku baru perasan dekat blog hang tadi.. tu yang aku tanya tu.. aku nak cuba jugalah.. tq bro

    ReplyDelete
  6. dah perasan ada butang reply tu..hehe..terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood membalas komen pun lebih better..hik3..

      Delete
  7. Terima kasih Eyriqazz, untuk entry ini .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  8. Saya yang patut berterimakasih kepada Anastasyea...

    ReplyDelete
  9. boleh padam aku punya intense debate la camni.. he he...

    ReplyDelete
  10. Baru ghairah sikit nak komen lol :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails