March 19, 2012

Cupcake Comel

Comelnya cupcake yang dibawa pulang adik iparku semalam. Pemberian dari ...... Umm, kena tanya empunya badan... Sweet dan comel, terus eyriqazz suruh wifey ambil gambar :


Sweet je... Warna warni gitu

Rasa? Umm, adik ipar blom lagi makan, takkan eyriqazz nak makan dulu...Hik3...

Cantik di balut... Kalau adik ipar yang bawa balik, tentu sedap ni...Last time pernah rasa keknya, sedap juga...
Juga ada dijual online, kalau berminat bolehla singgahi : Cooking With Love @ Fieda Delight
E-mail : friedafieda@yahoo.com 

P/s :Adik Fieda, eyriqazz cadangkan template blog tu direvampkan skit supaya nampak lebih kemas.Lagu-lagu tu kurang sesuai rasanya .Barula nampak lebih profesional dan orang lebih teruja nak melihat cupcake dijual....Hik3, suka suki je mengomen kan?

19 comments:

  1. maseh adelagi ke ?
    saye nak satu .
    teliorr da T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi kot...jap2, tengok peti ais...

      Delete
  2. nampak comel....memang comel....

    ReplyDelete
  3. comel2 bro,rasa syg nak makan :)

    ReplyDelete
  4. Sayang pula hendak makan Cup cake tersebut.

    ReplyDelete
  5. aaaa lapa lak nengook cupcake pepgi nie :D

    ReplyDelete
  6. comelnya eyriqazz!! eh silap, comelnya cupcake... :)

    ReplyDelete
  7. Design cupcake memang cantik....dan saya setuju pendapat bro...agar blog bisnes tu kasi MODIFIED skit di samping promosi berterusan secara online marketing....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro for a constructive feedback...appreaciate it too...

      Delete
  8. cute jer cupcake tue...macam sayang jer nak makan dah hias comel camtue

    ReplyDelete
  9. Saya memang suka cupcake! tapi time tgh pregnant ni terpaksa kurangkan sikit..huhu..

    p/s: EDD akhir bln ni, 26mac, dekat2 dgn wife Eyriqazz jgk le ni..hehe..mesti Alisya excited nak dapat adik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,dah tak lama dah.... tahniah ya....nanti boleh geng ngan adik alisya... yup,alisya excited dan makin manja...hik3...

      Delete
  10. sedapppp tu.. nurul suka cupcake.. lagi2 kalau perisa coklat.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi,bolehla suruh AE belikan 3-4 kotak utk nurul...

      Delete
  11. komen untuk improvekan perniagaa apa salahnya.. kadang empunya blog tak tahu ada org tak suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak suka, maybe it can look an feel better pada mata pembaca dan potential buyer..hik3...

      Delete
  12. kiut miut cup cakes itu macam... eyriqazz ! punya isteri..... hiks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails