March 20, 2012

Lelaki dan Teddy Bear

Lelaki memiliki Teddy Bear, Sweet or Jambu?
Apa pandangan anda?

P/s : Yup, Ini teddy bear Eyriqazz ketika zaman belajar.....Salah satu kegunaan Teddy Bear ini bolehla terjah SINI

38 comments:

  1. cute la...tapi bukan banyak2 la..just one...enough!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3.... satu pun cukup ekks? Saya masa zaman kolej dulu, ada seorang rakan, memang hensem giler, ala2 aaron aziz, memang digilai wanita, dlm bilik dia, ada la dlm 3 biji teddy bear kot...

      Delete
  2. Lelaki yg memiliki teady bear mesti :

    lelaki yg manja....
    lelaki yg hati nya lembut ....(tp tk semestinye lembut luar,opsss)
    lelaki yg romentik kottt....
    lelaki yg memahami hati wanita . . .
    lelaki yg kurang garang . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem2... ckp dari experience ke ni?

      Delete
  3. tp ada gak lelaki yg hanya terpaksa memiliki teady bear ni..sbb GF(girlfren) or GF(gayfren) dia bg...opsssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3....gayfren dia kasik? tuh kena tanya Je jai tu..

      Delete
  4. sweet sgt sbb hubby ena pun ada jgk eheh

    ReplyDelete
  5. hmm teddybear ni ramai girls suka, so dah jadi signature girl.. but look weird kalau laki ada memilikinya..in my humble opinion, takde masalah kalau laki nak ada teddy bear, if bear tu tuk dia peluk peluk or sebab dia suka bear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3....ada motif lain ke memiliki teddy bear?

      Delete
  6. oh no..bro ada teddybear?hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..zaman belajar dulu memang ada..skang dah takde...

      Delete
  7. kelakar plak bile lelaki ada teddy bear..cam peliks je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. don't judge book by it cover...hik3

      Delete
  8. Replies
    1. ahakss.... lain padang, lain belalang kan?

      Delete
  9. awak sangat comel lah eyriqazz..!!!



    *eyriqazz punya teddy bear je, bukan eyriqazz.. hik3

    ReplyDelete
  10. sy pon ade lorh! time kecik kecik dulu la..skg xde dah! haha~

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Dalam hati ada taman..dah join my pinky moments contest blom ni? Hik3...

      Delete
  12. Saya ada patung Teddy besar yang dibeli ketika saya kecil masih disimpan didalam keadaan baik. Saya suka betul putar hidung Teddy Bear tersebut.

    ReplyDelete
  13. alalal.. tomey2 nya... so dah turun temurun pass teddy tu kat alisya belom? hahaha

    ReplyDelete
  14. Alooo comelnyer.. eh ade ape.. adik laki nurul pun ade tau.. tapi x delah teddy bear jambu camni.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails