March 22, 2012

Gambar Kreatif My Pinky Moments

Oh, Ini bukan senarai finalist or pemenang My Pinky Moments Contest ya...Just a few gambar yang eyriqazz select randomly yang dirasakan agak kreatif dan menarik hati. Don't worry all, 70% pemarkahan tu bukan dibuat oleh eyriqazz seorang, tetapi ada juri-juri lain yang akan dijemput especially Penaja My Pinky Moments Contest.


Serius Jejaja Jambu dan buat eden rasa nak gelak
Romantikkk
Aksi Malam Jumaat
Bas Pink
Tinggi Rendah

Ini bukan Pelakon Utama "Cinta Muka Bulu ke? 

P/s : Jemput Join My Pinky Moments Contest  . Pemenang tidak akan dipilih solely base on Undian Like saja....

Jangan lupa Like kan gambar pilihan anda di SINI

27 comments:

  1. Replies
    1. btw dah baca part2?

      http://eleventx.blogspot.com/2012/03/gto-great-2.html

      Delete
    2. semua pemenang.. tiada pengalah.. :)

      Delete
  2. hahahah...gelak di malam hari....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aksi malam jumaat yang best tu.. hahahaa

      Delete
  3. kekasih baru rozita che wan? okay, terkejut tengok pic tuu. then rasa lawak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul laaa.. cuba search image kat google.. pasti ada jawapannya.. hehehee

      Delete
  4. Tak semestinya gambar sendiri.. gambar org atau benda warna pink pun boleh ka?

    ReplyDelete
  5. Whoaaa jejaka jambu saya ade !!!
    hihi. tengssss bro! semoga ade rezeki untuk menanggg!!! puhhh !!! aminnn. =))

    ReplyDelete
  6. hahahahaha... very the jambu pakai tuala pink.

    ReplyDelete
  7. aduiyai, aku belum bekesempatan lagi nak amik gambo PINK ni... penin2 nak cari lokasi PINK yang mantop lah...

    ReplyDelete
  8. WHOAA.... menarik sungguh gambar dalam listing nie... sure jenuh nak kasi markah nie...

    ReplyDelete
  9. pengelike patutnya dapat hadiah jugak kan..hehehehe

    ReplyDelete
  10. Gambar kekasih Rozita Che Wan yang paling hebat. :-)

    ReplyDelete
  11. hahaha..paling best tetap towel pink!!

    ReplyDelete
  12. semakin ramai yg join... semua mantap2 ni.. peninglah u nak pilih nanti..

    ReplyDelete
  13. whoaaaaaaa......gambar sy tk kreatif...

    ReplyDelete
  14. tak boleh bla...gambar kid, gambar aksi mlm jumaat..hik hik...

    yg kekasih tu mmg terbaik la ~!!!

    ReplyDelete
  15. Nurul tetap pilih Gambar Abg Jejai... hehehehe

    confirm memanglah Abg Jejai.. Hidup Abg Jejai, Hidup YB!!.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  16. ohh kak sha belum promote contest ni kat blog kak sha lagi. kak sha try buat ptg nnt k?

    anyway all the best semua contestant !!!

    semua gambar cun melecun !!!!

    ReplyDelete
  17. brader yg dgn tuala pink tu ramai peminat nye hehehe

    ReplyDelete
  18. serius gambar Jejai memang gedik gila.. hahaha

    ReplyDelete
  19. hahahahaha.......saya vote utk kekasih rozita che wan....sib baek tak pakai lipstik pink...mak takut nyah....

    ReplyDelete
  20. jejai.. hensem lah babah pinky ni.. nak sainnnn

    ReplyDelete
  21. klu jejai tak memang gak..konfirm dia merajuk ne bro~.
    hahaha XD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails