March 1, 2012

Hanya di Melaka

Mood Malas. Gara-gara penyewa rumah baru sampai sekarang belum bank in kan lagi Duit sewa.First time selewat sebegini... Nak kena khatamkan Tips dan Ebook dari Jutawan Hartanah ini...Rasanya ada dikongsi cara melayan Penyewa yang culas ini...


So, before mood kembali, layan ini dulu..Hanya di Melaka :



20 comments:

  1. tak penah naik ag...padahal...dekat je nak g...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang dekat tu la kita rasa kurang excited kan?

      Delete
  2. i pun dok pening melayan aweks rumah sewa i tu.. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pening ape nyer.. u lempang je laju2 kat diorang.. hahahahaa

      Delete
    2. Layan awek-aweks pun pening? Hik3..nampak gaya u kena suh AE uruskan ni..hihihihi...

      Delete
  3. tak pernah naik pon benda ni.hari tu gi melaka baru first time nampak walaupun hakikatnya tiap2 tahun balik kampung kat melaka tu.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahak3....next time ingat nak naikla...

      Delete
  4. macam bas yang diubah suai. eh,ke mmg bas? haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia macam bus+bot..boleh masuk dalam air ni...

      Delete
  5. melaka duck tour. lama tk p melaka. last thn 2008 kot.

    ReplyDelete
  6. sy duk melaka,,tp tak pernah cuba nek ni lagi,,tengok mcm best je,,ntah bila nk cuba,,;)

    ReplyDelete
  7. ni kereta kebal nih... hahahaa

    ReplyDelete
  8. tak pernah jumpa ni masa g melaka dulu.. hehehehe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..bolehla bawak AE pi sana nanti..kih3

      Delete
  9. Macam kenderaan 2 alam sahaja bro?

    ReplyDelete
  10. dah lama tak ke melaka, tak tahu apa yg terbaru disana. ada duck tour lagi.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails