March 18, 2012

Malam Minggu Jumpa Ah Long

Saya Bukan Ah Long, Saya Cuma Nak tolong
Sebenarnya Masalah saya...Saya Nak Pinjam Duit...Boleh la...Boleh La...
Ah Long Baju Merah : Boleh2...Bisa Ditolong...

Mrs X : Ala..takkan nak pinjam kasi pinjam duit syilling??
Ah Long : Ehh, nak ke tak nak ni??

Featuring Redmummy dan Sweetdarling

P/s : Dialog di atas tiada kena mengena dengan gambar ya..Saje je nak menyakat dua orang ni....Hik3...

25 comments:

  1. Ah Long Merah aaaa.. kasi pinjam wang maaa.. wa tatak bayar, lu kasi kerat kuku gua maaa.. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..Ini ah long manyak garang...don't play2 arr....

      Delete
  2. Hahaha..wahhh ini Mak Long daaa..ganaz punya Mak Long..wakakaka

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ini bukan sebarang ah long ni..hik3

      Delete
  4. Kelab blogger ah long.. Manyak untunggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. manyak untung woo...pinjaman tanpa faedah dari ah long merah...kih3

      Delete
  5. Banyak duit syling. Teringat Bangla bayar beli barang di Pasaraya guna duit syiling jenuh juga juruwang kira. :-)

    ReplyDelete
  6. Wah biz duit syiling pulak... Ni mesti korek tabung nk byr teh tarik... Ni... He2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh,bayar teh tarik guna duit lain...

      Delete
  7. haha RM jadi AL ek, along~

    p.s zuan sok nak publish satu entry bercerita mengenai pengalaman zuan jadi cikgu, harap bro ada kelapangan nak membaca.. tq.. :)

    ReplyDelete
  8. bestnya... bila family sha dan family nk mkn sama2 ni? hr tu kat dunkin donuts pun eyriqazz dah kenyang melantak autie anne. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..tuhla.....next time kita makan sama2 ya?

      Delete
  9. komen kak sha kelaur sbg q partner plak.. cis..

    ReplyDelete
  10. wah redmummy jd ah long ka? hik hik..makin slim da RM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai jaga badan dan diri,cepatla slim..kalau tak, jadi cam eyriqazz laa..hak3...

      Delete
  11. ahhaha
    oi oi

    duit syiling penuh sangat buat berat jer
    tu yg menukar duit kat laki amy

    hampehs ko eyriqazz!

    sempat dia curik2 amik gambar

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails