March 14, 2012

My Happy Moments

My Happy Moments, sejuk mata memandang bila melihat puteriku tidur. Lebih-lebih lagi, memang susah bebenor Alisya nak tidur sebelum pukul 11-12 malam. Malam ni kelainan sedikit, siang langsung tak tidur, before pukul 10 malam, buatkan susu :


BUkan Main Lena dia Tidur...Bantal Busuk Papanya tak boleh lepas

Permata Hati...Hidup lebih gembira dengan kehadiran anak-anak...

Puteri tercinta sudah semesti
Tidur malam susah sekali
Detik sebegini sejuk mata memandang dan senang hati
Tidur lena dibuai mimpi

P/s : Jemput sama join My Pinky Moments Contest 

13 comments:

  1. geramnya tengok alisya tidur...sangat comel!!

    ReplyDelete
  2. wah lena betul alisya tue eh....baguslah da tidur awal...kalau lambat,payah tue.

    ReplyDelete
  3. aku pun tetiba rasa ngantuk.. tolong dodoikan aku.. heheh

    ReplyDelete
  4. Tu la...sayu je bila tgk anak anak tido kan bro....

    ReplyDelete
  5. Darwisy lagi dasyat..pukul 2pgi baru tido ..

    Ada sekali tu pukul 4 pagi..

    ReplyDelete
  6. Anak aku sekarang tidur dah normal.. masa usia 1-2 bulan memang liat nak tidur jam 5 baru nak tidur..

    ReplyDelete
  7. sejuk hati lihat anak tidur...

    ReplyDelete
  8. dh besar pun alisya :) in few months time akan jd kak long ;)

    ReplyDelete
  9. masz pon suka tengok time anak tidur.. sejuk jerk rasa hati...

    ReplyDelete
  10. Bila emaknya hendak bersalin papanya pula tempat dia bergantung.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails