March 29, 2012

My Red Moments


Alisya nak tolong Mama semak kertas periksa

Papani...Janganla Kacau Alisya
JOm Papa pergi Swimming Pool
Boleh la..Boleh Laa...

Papa, Alisya cakap Alisya nak pi Swimming Pool
Alisya kira sampai 5...Cepatla Papa

Tertidur akhirnya
Sweet Dream

P/s : Anak-anak, sentiasa menghiburkan hati ibubapa...Betul la kata Kak Ina KL, masa anak-anak berusia 2-6 tahun inila antara detik yang terindah dalam membesarkan anak-anak.

Oh ya, Jemput Join My Pinky Moments Contest..Tarikh tutup tinggal 3 hari je lagi... No worries, pemenang tidak akan dikira berdasarkan Undian Like semata-mata...

20 comments:

  1. Anak Kak Azie yg bongsu dah age 10 tahun, Kak Azie masih seronok lagi nak main dgn dia. Dia jer yg makin sombong. hehehe

    Time tido ambik gambar, sweet! Baju merah plak tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..makin besar, makin pemalu kot dengan ibubapa...Yerla,kalau kecil2 senang2je nak kasi cium...Dah besar2, makin segan laa etc

      Delete
  2. Replies
    1. Hik3,camtula anak2..selagi tak penat,mmg bertenaga sentiasa

      Delete
  3. betul bro...masa umo macam nie bebudak banyak akal...dan rajin bertanya macam2 sampai kdg2 terpaksa suruh stop ckp 1 minit..hihi

    ReplyDelete
  4. wah i peminat warna merah juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius?bukan bro minat warna pink ke? Hik3

      Delete
  5. sian alisya penat memujuk papa smpai tertidur2 kepenatan..hihihi :p

    dah join my pinky moments..harap ada luck ;)

    ReplyDelete
  6. wat dah mcm RM la....i like merah, look so garang n berani.

    ReplyDelete
  7. comel btol alisya ni..geram nengok dia.makin besar makin sweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih..Part comel tu datang dari papanya..Nuha pun comel....

      Delete
  8. Alahai kesian kepenatan bermain. Boleh tidak jadi kerja melayan keletah anak. Selamat happy moment bersama anak. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro...Anak2..Anugerah tidak terhingga

      Delete
  9. ingatkan ada contest baru my RED moments pulak.. hehe..

    ReplyDelete
  10. alooo comlnyer.. sian dia sampai tertido tunggu papa dia nak layan.. hehehehehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3....Papanya mood malas nak basah2

      Delete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi