March 15, 2012

Tilam Kekabu Baby Cute Buat Adik Alisya

Isteri merengek-rengek minta dibelikan tilam kekabu buat adik Alisya . Mula-mula rasa kurang yakin coz ianya di advertisekan di Facebook, takut-takut Scam... Tapi, bila Isteri memberikan kepastian dan yakin, turut-turutkan.... Tak baik hampakan hati seorang Ibu mengandung kan?



Baby boy coming soon...EDD bulan depan
Tilam Kekabu + Comforter + posting etc, RM195
Eyriqazz beli di SINI

Wifey cakap dalam 1-2 minggu sampai tilam kekabu ini. Hopefully, Indah Khabar, Indah Rupa la...If not, faham-fahamla.....

P/s : Tak sabar menanti kehadiran Insan baru..Be a good boy k...Jangan tidur lewat-lewat...Hik3...

11 comments:

  1. Murah gak tu kalau complte dgn sarung...aku beli yg size 4'x3' tebal 6" rm150 kat paya jaras...jenuh cari yg size besar tu dari putrajaya ..last2 dpt kat paya jaras..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuhla...wifey ni bak2 harga dia memang particular..so dia kata ok,..saya pun on kan ajela...

      Delete
  2. tapi kan bro mak saya penah ckp tilam+bantal kekabu bleh bt bby kena astma. jz sharing.

    ReplyDelete
  3. comel..msti best tido atas kekabu..
    ni teringin nk berbaby lg ni :)

    ReplyDelete
  4. wahh..boy!!!! sepasang la nanti !best best

    ReplyDelete
  5. hope selamat sampai bro.. aku belikan wife breast pump pun melalui iklan dekat FB.. alhamdulillah selamat sampai.. risau memang risau.. sebab duit dah bayarkan..

    ReplyDelete
  6. macam2 dekorasi. memang cantik

    ReplyDelete
  7. Akaknya peminat Sponge Bob dan bakal adik sudah dipupuk minat Mickey Mouse?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi