April 8, 2012

Home Sweet Home

Alhamdulillah, Ibu dan baby sudah selamat sampai ke rumah. Tiada komplikasi, kuning,etc.. Welcome home, My Prince :


Iras Papa or Iras Mamanya ya?
Lena tidur, sejak balik ,tak bangun-bangun lagi ni...

Perasan juga, sejak wifey dah bersalin ini, kakaknya @ Alisya memang manja sangat. Nak jalan-jalan ngan Papanya, taknak berjalan. "Kan Alisya dah cakap, Alisya taknak jalan". So, dukungkanlah aja. Normal la kan, anak sulung kehadiran insan/adik .

Terimakasih juga buat semua yang wish sebelum ini. Juga buat SharingInfoz, Mama Zharfan dan Atok Zul yang datang melawat di hospital. 

P/s : Umm, thinking nak namakan Putera sulung ini " Muhammad Izzat Azim". Ok tak ya?

24 comments:

  1. Bro tahniah semuga menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
  2. pergghh...memang heaven! selesanya kalau lah dapat tido macam tuh ..heehe

    ReplyDelete
  3. Baby bahaya juga kalau asyik tido, better kejutkan dia menyusu untuk elak kena kuning...

    ReplyDelete
  4. ok sedap gak nama tu, apakah maknanya?

    ReplyDelete
  5. Bila blk kelate? Igt nk g tgk kt spital hari tu tpi xreply msg pun..

    ReplyDelete
  6. Biasalah tuh bro bila ada kehadiran orang baru anak kita akan menjauhi ibunya mungkin bau badan ibu sudah berlainan.

    Layan sahaja bro selagi dia mahu mendengar kata. Ambil masa dia hendak menerima kehadiran adiknya tetapi boleh dipujuk kalau sayang adik tolong ambil barang untuk kegunaan adiknya.

    Dengan ini dia akan merasa dihargai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih bro atas nasihat..kena follow advise bro..yup, betul cakap bro tu..sayapun anak sulung..hik3

      Delete
  7. Tahniah bro eyriqazz.. Sedap dan bermakna nama tu.,

    ReplyDelete
  8. Congrats ya, untuk you and wifey..

    ReplyDelete
  9. tahniah bro. semoga jadi anak yang awesome suatu hari nanti.

    ReplyDelete
  10. Tahniah..........dah pun sepasang

    ReplyDelete
  11. tahniah GTO dan Is3.Jangan terkurang kasih pader alisya pulak..saat mcm neh alisya cepat terasa hatey dengan kejadiran adik baru..banyak rajuknyer nanti..pujuk leklok,jgn sampai diyer rase tersisih..:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah,anugerah tak ternilai
    tahniah 3!!!

    dah dpt sepasang ;)

    ReplyDelete
  13. Tahniah!! Sedap nama tu, sampaikan salam buat isteri yea, selamat berpantang!

    ReplyDelete
  14. Tahniah....dh sepasang...n selamat berpntg to ur wife

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.... dapat gak pilihan nama dengan HURUF 'I' yea...

    ReplyDelete
  16. Alooo comelnyer... Macam mana ngan alisya.. nak tahu jugak macam mana reaksi dia terima adik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails