April 12, 2012

Pengalaman Terbang Bersama AirAsia ke Kota Bharu,Kelantan

Seat tepi tingkap.Dapatla tengok Pemandangan
Flight delay 20 minit. Umm, semakin kerap delay skangni AirAsia
Nak makan apa ya? Kalau prebook save up to 30%. Memang saya dah prebook kan makanan
Pramugari menunjukkan langkah-langkah keselamatan
Umm, wondering, kenapa pramugari AirAsia lebih hot dari pramugari MAS ya?
Awan-awan...Wondering lagi, asyik dapat seat dekat sayap kapalterbangje walaupun dah buat web check in
Pemandangan di dalam kapalterbang
Umm, naik kapalterbangni cam naik basje..Cuma masa nak naik dan turun tu je rasa ala-ala gayat sikit
Bukhara Chicken Biryani pilihan saya
Sedap juga. Cuma kuahnya sikit pula kalini.Ayam pun sikit..Hik3
Walau delay dan ada masalah sebelum ini, AirAsia tetap pilihan saya
Harga berpatutan, kualitipun memuaskan..Poket jimat, dapat jumpa keluarga tersayang

26 comments:

  1. Flight attendant AA nie nampak hot sebab pakai skirt MERAH ...hehehehe... tapi eden dah biasa tengok time pegi balik keje....sama2x isi minyak kat petrol pam lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah yg hot2 ko nampak ek hazman... yg tak berape hot cam no plak kahkahakha

      Delete
    2. Its normal la cik lily...Kalau yang tak brapa HOT tu aku senyap2x je la kan...hari2x lalu kat AA TRAINING ACADEMY.... anyway stewardess MAS lagi gojes....tak caya tak bro ZARUL UMBRELLA...

      Delete
    3. untung laaa... hot and spicy.. hehehee

      Delete
  2. air asia ke mas ke dua dua saya suka :)

    ReplyDelete
  3. FA Air Asia ni lagi seksi kot..hehe3.. Sebab tu nampak lawa..

    ReplyDelete
  4. nampak lago hot sebab kaler merah tu Bro Eyriqazz..dahla merah, skirt pendek lagi..hihihi

    ReplyDelete
  5. best ar kan?sejam dah sampai...naik kete 10jam baru sampai

    ReplyDelete
  6. lama tak naik airasia ni.. mengidam nak naik pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tak pernah merasa naik flight..bestnyer kalau dpt

    ReplyDelete
  8. FA AK nampak hot? mungkin sbb FA AK ni more young, yg MAS tu more experience...pd pengalaman kak sha naik MAS 8 kali dan AK 1 kali.hehehehe


    sebab u tak dpt duduk depan is u tak pre book your seat.
    tapi mcm biasa prebook seat pun is chargeable...hehehe

    ReplyDelete
  9. Saya tak suka sangat naik AA sebab kena tutup mata sepanjang masa. Takut tergoda bila tengok paha stewardess2 AA ni.

    ReplyDelete
  10. baru ni sy terbang ktn-penag nek fireflyz..sempit sgt ruang..besar ruang bas algi..teirngin nak merasa nek A lak..

    ReplyDelete
  11. Belum pernah ada pengalaman menaiki Air Asia selalu dengan MAS sahaja. Mungkin satu hari nanti boleh merasai pengalaman terbang bersama mereka.

    ReplyDelete
  12. dah lama aku tak fly nih.. so far personally aku prefer MAS. :)

    ReplyDelete
  13. FA AA ni terbalik

    Yang lelaki tutup aurat bagai nak rak
    Yang perempuan , dedah hingga ke atas lutut

    ReplyDelete
  14. air asia mmg agak kerap delay...tapi tuh tetap menjadi pujaan dihati sebab harga nyer...hehe

    ReplyDelete
  15. wow, bro ke kelantan.
    if tahu awal awal.
    boleh kita kenal and makan makan kat airport.
    selalu berada di area tu.
    training kat sana.

    kat kelantan banyak makanan best best.
    cendol pulut tapai. dekat nasi kukus zakini.
    kengsom.
    nasi kukus zaeman.


    bila plak balik ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai KL bro..hik3..takper2,next time kita jumpa

      Delete
  16. Makanan dia sedap.. Paling nurul suka nasi lemak.. :)

    Masa naik firefly balik terengganu dulu pun flight delay jugak.. HUjan x de ape x de masih jugak delay dekat 1 jam..:(

    ReplyDelete
  17. MAS steward hensem2 heheheeh

    ReplyDelete
  18. suka tengok pramugari Royal Brunei..dressing sopan.

    ReplyDelete
  19. salam,mnta kngskn pnglmn nk flght ke kbr n lngkh2 sblm nk flght hngga trn flght dri awl smpai akhr cz bln 10 dpn yg akn ke kbr krna org blnja sya ke sna n frst tme nk flght

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails