April 17, 2012

Pizza Hut Moments

Pizza Hut Golden Fortune. Menggiurkan

My #toshibaultrabook contest

Pizza Hut Moments
Jemput makan
Favourite Isteri dan ALisya
Chicken wing, kegemaran adik ipar
Spageti. My favourite
Santai

Gambar menerangkan segalanya. Pizza Hut Moments 2 bulan lepas ketika bercuti di Seremban bawa wifey yang masih sangat preggy masatu, Mak/Bapa Mertua, Alisya, dan adik ipar.. Oh, Miss my wife & anak-anak di kampung...

22 comments:

  1. i pun suka pizza tu sedap!! btw.. chicken wing pun feberet i!!

    ReplyDelete
  2. oowh..sedpnye..lapar3..dh lama xmkn pizza rasanye

    ReplyDelete
  3. sedap giler tgk pizza tu..tiba2 rasa lapar..

    ReplyDelete
  4. Bro.... walaupun nie gambar makanan yang sedap....tapi saya faham....bro masih risau pasal anak dan wife kan.... InsyaAllah semuanya akan selamat bro....

    ReplyDelete
  5. Roti bawang dan sup cendawan yang wajib dipesan setiap kali ke Pizza Hut. :-)

    ReplyDelete
  6. tak silap jumpa eyriqazz masa gathering denai hati.
    tapi segan nak tegur :D

    tak update ke pasal gathering tu hehe

    ReplyDelete
  7. lapar mode...i pun suka mkn spageti kat pizza hut

    ReplyDelete
  8. dah lama tak pekena pizza..nak buat virus M banyaklah pulak

    ReplyDelete
  9. sedapnya makan pizza. dh lama tak makan. mesti rindu anak-anak kan . chill! enjoy your temporary single life :)

    ReplyDelete
  10. ohh pizza...pizza hut...rasa nk mkn skrg plak...hahaha

    ReplyDelete
  11. perghh. ko dh rasa pizza yg beru tu?? sedap wei.......try la..

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  12. Chicken wing yg lembut tu memang sodap banget

    ReplyDelete
  13. sedappnyer.. dah lama x makan piza.. kalau g piza nurul mkn spaggethi jer.. kalau piza pun satu keping jer..

    ReplyDelete
  14. ok,terliur sudah...pizza hut kat uk ni xde yg halal pn..sedey..=(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails