April 22, 2012

Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati Network

Maaf, rasanya eyriqazz yang paling lambat updatekan pasal ini. Last week, eyriqazz menghadiri majlis Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati Network. Salah seorang blogger yang cukup eyriqazz kagumi yang cukup kreatif dalam merancang perjalanan blog nya :



Kreatif Banner nya.. Warna Hijau Warna Korporat Denaihati Network

Check out Rebecca Saw, inilah blogger tegar namanya, mana-mana bawa lappy, dan No wonder namanya begitu sinonim dalam blogging komuniti di Malaysia.



Atok Je Jai, Cik Lily, and the Gang

Amboi-amboi, senyum manja Atok Je Jai. Rozita Che Wan sudah menerima pinangan ke Bro?

Antara Blogger yang hadir. Lebih kurang 100 orang juga yang hadir dari serata Malaysia

Tengah-tengah majlis berlangsung, eyriqazz terima panggilan dari Isteri. Azim dimasukkan ke Hospital, dan time ni mood dah mula berubah , nak ambil gambar pun dah kurang bersemangat. Apapun, Life Must Go On kan?Alhamdulillah, Azim dah sembuh kini.
Ariff Shah, antara orang Kuat di dalam Denaihati Network

Sebelum tu ucapan dari Amir Hassan, pemilik Denaihati.Com. Cukup kagum dengan kejayaan Amir Hassan yang bukan saja berjaya dalam blogging world tapi juga mempunyai banyak niche business yang lain antaranya hartanah, eQurban, Ikan Kelisa, dan pelbagai lagi. Bro, i think u need to share more rahsia kejayaan buat rakan-rakan blogger jadikan inspirasi untuk berjaya. Betulla, The More You Share, The More You Will Get. 

Fazreen, salah seorang blogger Idol saya walaupun diani nampak lebih aktif di belakang tabir
Di sebaliknya, diala antara Orang Kuat Oh Media, KL Hive, Rotikaya, dan juga Fazreen.Com

Bro, nanti kongsi-kongsikan tips blogging ya? Hik3...
Cikgu Naman, dulu dia Ingat eyriqazz pun Cikgu...
Sweet Couple, both Cikgu CIkgu Naman dan CIkgu Fiza
Yieza, Insan Paling Bertuah Hari itu. Atok Je Jai memenangi Cabutan Bertuah 1kg Perak bernlai RM6k+

Tahniah bro, dah boleh buat hantaran meminang Rozita Che Wan ni..

Bergambar kenangan sebelum pulang
Antara blogger lain yang hadir antaranya YanmieOnline (tahniah Kak yan, 3 Big Contest bersama Denaihati telah dimenanginya), Zarul Umbrella, Boni, Puan Bee, EmilaYusof, Nik , dan ramai lagi...

Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati Network meriah sekali
Rapatkan hubungan sesama blogger sudah semesti
Terimakasih jemput saya di event ini
Semoga terus success doa saya buat Bro Denaihati

20 comments:

  1. teruja tengok gambarrr ni semua.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila pula dpt jumpa cikgudahlia agaknya ya?

      Delete
  2. masih lagi menunggu abang silver open table. heheh

    ReplyDelete
  3. ok kak sha jeles sbb tak pegi, huhu.. kak sha balik melaka time tuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xper2,nanti kita suruh denaihati buat lagi ya?

      Delete
  4. Memang best dan meriah majlis petang tu..
    Happy dapat jumpa dengan ramai blogger.

    ReplyDelete
  5. Aku dulu pun syak yang kau nie cikgu... demn..!!

    ReplyDelete
  6. Teruja betul saya dapat jumpa Abang Eyriqazz..

    ReplyDelete
  7. meriah jugak... btw... fazreen tu my school senior dl.. br je jmpk x tau lak dia sefemes ni skrg... heee

    ReplyDelete
  8. Seronok dapat jumpa bro secara live. Kalau ini melalui blog sahaja. :-)

    ReplyDelete
  9. kenapa muka aku takde? huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. Fiza tu bukan cikgu..huhu

    OO..baru tahu sebabnya bro keluar..ingatkan nak lari dari kena nyanyi..hehe

    harap² anak sentiasa sihat

    ReplyDelete
  11. i have nothing to share with others. i am just an ordinary guy

    ReplyDelete
  12. rasa macam nak ulang balik ke petang tu..sangat2 best

    ReplyDelete
  13. Alhamdullillah AZim dah sihat..

    Event tu memang sangat2 Best.. Tahniah untuk team Denaihati.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails