May 20, 2012

Alisya Umbrella Tiru Aksi Fatin Liyana

Tok Wan Baru belikan Umbrella untuk Alisya
Lepasni boleh la bawa jumpa Uncle Zarul Umbrella
Senyum-senyum...
Ishh,Ishh, Ishhh, Kuat Sungguh Penangan Fatin Liyana
Sampai kan Alisya pun terikut-ikut
Bro, eden rasa bro dah boleh letak jawatan Jadi Protege Fatin Liyana
Alisya dah boleh ganti replace bro untuk Protege Fatin Liyana

19 comments:

  1. abg ensem dah boleh letak jawatan dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,bukan abang ensem... Je Jai kena letak jawatan..hik3

      Delete
  2. Fatin Liyana mesti suka bila singgah blog ni.. banyak sangat keyword pasal dia

    ReplyDelete
  3. Hahaha..adeyyy alisya2..tang gambo last tuh aksi Protege Fatin Liyana nak buat iklan deodorant.hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe.. comel je dia dengan payung kuning tu..

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. terbaik!! kecik2 da pandai pose

    ReplyDelete
  6. alololooo...cumeinya dia!!!

    Tapi,pose dia macam kena paksa aje.hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3....gambar last tu papa dia paksa sikit je...

      Delete
  7. kihkihkih..sgtt sgtt somell oke..

    wahh! alisya da jadik kakak la skrg..kak long!!! ^^

    ReplyDelete
  8. Orang tua buka payung didalam rumah nanti rumah dimasuki ular. :-)

    ReplyDelete
  9. Tapi bro still lagi protege UNCLE GEDEK kan.... any new pichas bro...? hehehhe

    ReplyDelete
  10. lepas ni suruh alisya tiru uncle gedek.. hehehee

    ReplyDelete
  11. pasni leh jd competitor FL le nih..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails