May 18, 2012

Keyword Panas di Eyriqazz.Com


Keyword Panas di Eyriqazz.Com seperti di Nuffnang Analytics

Semak-semak Analytics, fuhh, banyak juga keyword panas yang menerjah ke blog eyriqazz ni. Yup, being a bloggers, memang tak sah jengok-jengok dekat keyword yang menyinggah ke blog kan? List down 5 keyword paling hot di sejak kebelakangan ini :


Aura Fatin Liyana memang tak dapat disangkal lagi. One of the top Malaysian Blogger yang kini kerap muncul di kaca televisyen dan suratkhabar. Sekarang ni dengar khabar siap nak tubuhkan Kelab Peminat Fatin Liyana dan siap dah Ada Protege tu..Met Her Once dan Pernah juga  Serang Hendap dia ni...Hik3...

Hanis Zalikha, blogger popular jelita yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Kini nampak dia muncul di kaca tv berlakon drama pula. Memang sweet orangnya dan sampaikan ada Jutawan Kacak yang menjadikan alasan membeli kuih muih ketika raya sebagai modal untuk mengorat si gadis Jelita ini. Meet her a few times, memang down to earth dan sentiasa menjadi tumpuan di mana-mana.


Melaka, Antara destinasi wajib setiap tahun. Alang-alang selalu singgah sana, apa salahnya compilekan dan entrykan Tempat Menarik di Melaka. Harap-harap dapatla membantu sesiapa yang ingin bercuti di Melaka.


Eyriqazz? WTFish?? Siapa dia ni? Protege William Hung ke? Inilah yang dikatakan penjenamaan/ Branding Blog . Terimakasih ya Semua.


Salah satu destinasi percutian yang pernah kami singgahi. Boleh tahan juga pengalaman di sini cuma tiket agak mahal sedikit di The Lost World Of Tambun ini. Maybe one day, boleh bawa lagi Isteri dan anak-anak ke sini.

Siapa cakap blog personal tidak mampu dapatkan keyword yang menarik yang sentiasa di cari ramai? Tepuk dada, tanya selera. Bila ada minat, InsyaAllah ianya akan datang. Myself, i'm totally don't know much about SEO, banyak belajar pasal SEO pun dari googling di Internet, bloggers di luar sana especially Denaihati dan YanmieOnline . Tak lupa juga, dari  Ebook SEO AriffShah 


P/s : Apa pula keyword panas di blog anda?

31 comments:

  1. kat blog saya.. keyword mat tiang. leh tak? hehhee

    ReplyDelete
  2. Wajib beli buku SEO untuk semua yang dihasilkan oleh Ariff Shah.

    ReplyDelete
  3. fuhh..

    byk lagi nak kena belajar nih..

    :)

    ReplyDelete
  4. wah, mantap ni... master SEO ;D

    ReplyDelete
  5. Sy tgk awak mcm muka ex-boss saya tau..ekekeke..:P

    ReplyDelete
  6. nilah kuasa SEO.. terbaiklah ..

    ReplyDelete
  7. fatin liyana yang pertama tu.. hehehe

    ReplyDelete
  8. nasib baik keyword berkaitan dgn entri

    ReplyDelete
  9. wah mantap bro .. siap cara nama blog sendiri tu.. mgkn org nak tahu apakah di sebalik EYRIQAZZ..

    ReplyDelete
  10. Fatin Liyana tu sejak kuar media cetak dan tv mmg ramai org google pasal dia....tambah2x bila JEJAI DAN AE dah nak tubuhkan kelab peminat FL ....ekekeke

    ReplyDelete
  11. ena refer ke blog abg utk tgk cadangan tempat bercuti..tambun bakal kami terjah tempatnya musim cuti nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambun vs gambang..mana paling best?..

      Delete
  12. rasa kena buat entri pasal fatin liyana nih...
    sebab ramai duk cari pasal dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee..betul2..buat kasi letak fatin liyana bebanyak..huhu

      Delete
  13. nak gi tengok jugak keyword yang sampai :p

    ReplyDelete
  14. O..O' woahhh byk nyer??? sgt2 HEBAT!!

    ReplyDelete
  15. waaaaaaaa....untung laa..banyakkkk...huhu...nak juga la keyword gitu..hihihi

    ReplyDelete
  16. boleh ajar saya berblog tak...trafik saya sikitlah hehehe... hebak mung...

    ReplyDelete
  17. x check sgt keyword yg sangkut.. huhuhu

    ReplyDelete
  18. keyword yang bagus2 belaka. tahniah, eyriqazz. banyak tu keyword masuk :D

    ReplyDelete
  19. pergh! banyaknya pasal fatin liyana

    ReplyDelete
  20. tqq eyriqazz..bleh jd entry di blog kak sha ni ...hahaha...dah lama x check kat wenwite nuffnang psl keyword search ni..huhuhu

    ReplyDelete
  21. wah mantap keyword!ok keyword2 camni yg masuk dr keyword 18sx..

    ReplyDelete
  22. wohhh blogger hebat tuh. hehe tersangkut pulak ye =D

    ReplyDelete
  23. Wowww!! SEO mantap nie :)
    Mari belajar..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails