May 25, 2012

Berempat Lebih Baik dari Bertiga

Opps, bukan bilangan Isteri yang eyriqazz maksudkan. Dulu bertiga, sekarang berempat. Sepasang sudah anak, memeriahkan lagi keluarga :



Keluarga Eyriqazz. Berempat lebih baik
Sleeping Beauty Balik kampung

Like Sister, Like Brother

Peminat Upin dan Ipin

Amboi Mama, sampai kasut sekali dipakaikan?

Penangan Fatin Liyana
Sweet Dream

45 comments:

  1. dah lama takde cerita alisya. lpas ni cite alisya & azim kembali menyerikan bloq eyriqazz.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

      Delete
  3. dah berubah wajah si kecil tu. ikut muka sapa ye?

    ReplyDelete
  4. best laa dah sepasang.. aku 2 2 hero..

    ReplyDelete
  5. betul3....berempet lebih baik.....agaknya kalo berlima lagi best kan??.....

    ReplyDelete
  6. wah comel2 pipi pun tembam juga.. insyaallah aku pun nak berempat jugalah macam ni.. hehehe

    ReplyDelete
  7. steady lah... bila nak berlima lak? hehehee

    ReplyDelete
  8. wah comel ...semoga rezeki bertambah2 dgn anggota baru dalam keluarga amin

    ReplyDelete
  9. bestnye dah ada sepasang anak :) anyway congrats abg eyriqazz & wife :)

    ReplyDelete
  10. Geram aku tengok pipi si AZIM tue....grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3...samalah saya dan Alisya..

      Alisya : geram...geram...sambil cubit2 pipi adik

      Delete
  11. dah besor la baby..
    semoga alisya jadi kakak yg baik & caring..

    ReplyDelete
  12. Waaahh... makin meriah la keluarga Eyriqazz skarang. Tahniah!

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. dah bersatu kembali family ni :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah murah rezeki....

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, dah kembali bersatu family ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Kak sha bila nak tambah ?

      Delete
  16. Kakak dah ada kawan ok lah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...makin happy dan manja si kakak

      Delete
  17. ALooo comelnyer dia tido.. Mesti suka Alisha kan... ;)

    ReplyDelete
  18. jomm ikut jejak kami... bertujuh sudahhhh... ada bran? ;) 2 tahun sekali dpt bby baru... rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plan maximum berenam je kot..lebih2 lagi bila wifey ada darah tinggi ni

      Delete
  19. geram tengok dak adik tu.. dak kakak pulak lawa... ;)

    ReplyDelete
  20. hahaha.. ada bini 4 pun apa salahnye...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh..sorangpun tak terlarat nak jaga bro..hik3...

      Delete
  21. Bila anak sudah ramai perlu kereta lebih besar seperti MPV.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, kalau ada rezeki bro...

      Delete

Related Posts with Thumbnails