May 29, 2012

Birthday Anak Buah

Awal bulan lepas, semasa pulang ke Kelantan, sempatla celebrate birthday anak buah yang ke-9 iaitu Arman. Time ni Alisya masih demam campak tapi dah berkurang skit..

Arman dan Alisya

Kek Angry Bird. Bukan Main suka lagi anak buah..Alisya pun samalah
Satu angry bird satu sorang

Juadah yang dimasak oleh Kakak Ipar dan Mak Mertua
Sedap,sedapp
Pekena ngan Sunquick Ais
Bila nak makan kek ini papa?
Anak buah dah muncung Alisya buat macam kek dia punya. Hik3
Acara Potong Kek
Alisya diapit abang-abang sepupunya. Dialah leader, mengarah sana sini
Macam Mamanya la kan? Hik3 lagi
Papa, sedapla..Nanti birthday Alisya bulan 6 nanti, beli kek besar-besar ya

P.s : Birthday Alisya bulan 6 ni belum planning lagi. Kalau Birthday Alisya tahun lepas saya jemput rakan-rakan bloggers yang rapat, tahun ni camne pula ya. Any suggestion?

35 comments:

  1. haha.jemputlah lagi. kasi meriah skit.huhu

    ReplyDelete
  2. jgn lupa jemput saya sekali, kalau kelapangan saya terjahi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kalau tahun ni jemput blogger lagi...

      Delete
  3. hahaha.. kek pun da ada angry bird da?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek angry bird ni memang famous skang..

      Delete
  4. perghh.... ANGRY BIRDS nie memang releven la sangat di kalangan budak2x selain BEN 10

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..memang relevan...kalau Alisya, mesti dia nak request sponge bob..aduyai

      Delete
  5. Kek Angry bird ni nampak sedap laa.. hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap2..kat secret recipe pun ada kalau tak silap skangni

      Delete
  6. Nama Alisya tu sama dengan adik sedara saya. Sama la perangai. Macam leader. Nak mengarah orang je. Hik3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3....Maksud alisya ni leader kot? hihihii

      Delete
  7. Nmpak sedap kek tue..hepi belated birhday Arman..

    Nnt bithday Alisya kena buat besar2an ar..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bajet tak cukup nak buat besar2an...hihihih

      Delete
  8. besar nyer kek....
    sekarang ni tengah glamer angry bird...

    ReplyDelete
  9. kek angry bird tu buat penyeri majlis tu..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,
    Hu hu hu itu Kek, bukan Alisya je geram...mintak sekeping ;)

    ReplyDelete
  11. sedapnye laaaaaa kuih muih tuh rindu giler nk blk kg (wakaf bharu,kel.)kuih cara n akok bikin leleh di mlm hari.

    **ur wife mase acara potong kek tu ade iras Fazura lah.ahakz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,mesti tersipu2 senyum wifey ni...

      ehh, u sekampung dengan wifey i ya??

      Delete
    2. hehehe
      wah ye ke..glemer la aii sekampung dgn isteri blogger fofularrr ahakz!

      Delete
  12. Wah bukan main segak anak buah bro. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengokla siapa bapa buahnya..hik3..

      Delete
  13. wahh, telan air liur je yg mampu. hehehe.

    ReplyDelete
  14. alisya makan kek sorang2...meh la skit... :)

    ReplyDelete
  15. masa pose alisya duduk atas kerusi tu beliau suka keraskan jari kaki kan? sama gelagat cam si damia :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi