May 29, 2012

Mee Bandung Muar Jalan Masjid India

Semasa jadi "Bujang Sementara" sempatla Sahabat Single dan Available bawa saya dinner pekena Mee Bandung Muar di Jalan Masjid India. 

Fuhh, tengok Mee Bandungnya pun sudah cukup menggiurkan. Tuh belum makan lagi
One of the best Mee Bandung Muar i ever taste
Senyum,senyum. Model Mee Bandung tak sabar menjamu selera
Jemput Makan. Jangan Malu-malu
Bro, Sambil makan, sambil usha awek best juga kan?
Yang ni aku punya..Ko jangan nak paww aku punya pula
Sambil pekena Air Buah Mangga dan belimbing. Memang terangkatt
Kalau singgah di Masjid India, tryla cuba...Gerenti puas hati
Harga pun berpatutan...Total makan 2 orang tak sampai RM20

29 comments:

  1. ok fine.
    nak pergi cari mi bandung sekarang!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    untuk peminat mi bandung mcm saya...tgk gmbr je pun dah buat ayaQ lioQ berjuraian...jauh la pulak nak pi sana, boleh tlg pos tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2...nanti saya poskan gambar..

      kasi alamat

      Delete
  3. Mee Bandung Muar cukup terkenal. Selalu beli pek jenama Adami yang tinggal hendak dituangkan dengan air panas sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,beli kat mana tu jenama adami ni bro?

      Delete
  4. Kena turun MASJID INDIA la pulak untuk compare MEE BANDUNG kajang nie...yosh

    ReplyDelete
    Replies
    1. turun jangan tak turun..ble belanja eden sekali..hik3

      Delete
  5. wah ada mee bandung muar yag sedap kat KL.. nak cuba nak cuba... tq info n dah follow u

    ReplyDelete
  6. lokasi yg strategik dan gerenti ade customer. cook kene terbaikkkk baru org repeat dtg :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya mee bandung..... susah nak cari mee bandung yang ori n sedap kat Kl nieh.. leh try, tapi bila la nak pi masjid india ni erk...? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak raya nanti? hihiih..eh,tapi bulan puasa laa pulak kan?

      Delete
  8. uiiiihh sedapnyer.. dah lama x pekena mee bandung..

    ReplyDelete
  9. Nanti belanja sy lak noh..sedap sungguh nampak haa..sek bek dh kenyang dh. ?idak cfm sy mengidam! Ekekeke..:-)

    ReplyDelete
  10. wah... terliur tgk mee bandung!
    nakk jgkkk....

    ReplyDelete
  11. Nyum nyum. Macam sedap je mee bandung tu! huu. terliur..

    ReplyDelete
  12. Tghari nanti aku nk gi situ... Sebelah mana ye bro... Dkt dgn masjid india ke

    ReplyDelete
  13. pehhhh lapar balik perut bila tgk mee bandung nie... :)

    ReplyDelete
  14. terliur suda....terpaksa la gi cari ni...

    ReplyDelete
  15. masjid india kt bela mana?aku xprnh nmpak pun.
    slu gak jln2 kat cna.xpi xnmpk pun.....

    ReplyDelete
  16. kt ne ne.cari2 xjmp pun kdi dia
    letih kaki nie

    ReplyDelete
  17. kt area belah mane nie.....?
    cari2 xjmp pun.
    bg la info ckit kt belah mane
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelah Mydin jalan masjid india dan gerai jual buah...masuk lorong yang ada jual ikan bakar tu, kedai dia di hujung sekali....

      Delete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi