May 24, 2012

Pramugari AirAsia Tegur Eyriqazz

Excited bila ditegur pembaca blog di Airport beberapa hari yang lepas. Part yang lebih menarik, simpankan dulu. Dikongsikan di sini kali ini :

Pramugari AirAsia menunjukkan langkah-langkah keselamatan

Isteri : Papa, Pramugari AirAsia tu tak marah ke Papa ambil gambar dia?
Eyriqazz : Ehh, Papa tak ambil gambar dia. Papa ambil gambar cara-cara langkah keselamatan ni. Nanti Alisya besar bolehla inform kat Alisya. (Ayat cover...hik3)

Boleh tahan juga cantiknya pramugari semasa pulang hari itu
Psst, of course Isteri lagi cantik...

Selepas pramugari menunjukkan langkah keselamatan, tiba-tiba pramugari itu datang ke eyriqazz. Yerlah, jarak saya ambil gambar hanya beberapa kerusi saja. Risau juga kot-kot dia marahkan eyriqazz dan halau keluar. Fuhh, fuhhh... berpeluh-peluh dahi ini...

Pramugari : Ehh, awak ni penulis blog Eyriqazz.com kan?
Eyriqazz : Umm, ummm.... haah....

Pramugari : Laa, tak sangka pula dapat jumpa awak di sini. Saya memang minat baca blog awak. Especially time bercerita kisah keluarga dan Alisya. Awakpun banyak story pasal AirAsia kan? 
Eyriqazz : Haah, adalah juga...

Pramugari : Anyway, like ur entry...Keep it up ya... By the way, kim salam kat kawan awak yang hensem tu...
Eyriqazz : Ok, will do...

Fuhh, teruja. Tak sangka, pramugari pun kenal my blog yang tidak seberapa itu. Siap teguri saya. Hati mana yang tidak berbunga-bunga kan? Namun, cover-coverla juga kerana Isteri dah menjeling-jeling di sebelah.

Pramugari AirAsia menegur teruja hati
Tidak disangka teguran diberi
Blushing,blushing sampai ke pipi
Entri ini maksud yang sama seperti entry sebelum INI

32 comments:

  1. entry hangit ker? wakena beb :p tiba2 teringat kat sorang blogger yg wife dia kerja air asia tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. saper sis blogge rtu? nak terjah blog

      Delete
    2. ahaks... nak terjah juga...

      Delete
    3. http://kellylovetrish.blogspot.com/p/cubaan-2.html

      :p

      saya baca blog dia senyap2..hehehe

      Delete
  2. Orang dag pemes... hehehe mesti dapat air kotak free dari pramugari tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. pehhh! abang eyriqazz pemess! boleh laaa!!!

    *amboi, sempat lagi tengok pramugari cantik ni -..-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3,sambil menyelam sambil minum air...

      Delete
  4. silap2 pilot pon tegur bro gk nnt..:-)

    ReplyDelete
  5. mmg glamour abg Eyriqazz nie :D

    ReplyDelete
  6. popular laa... jeles laa wife.. he he..

    ReplyDelete
  7. ahaha..best la tu ade pramugari tegur~~

    ReplyDelete
  8. tahniah.. Mesti cantik kan pramugari tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. Lawa pramugarinya......heheheh

    ReplyDelete
  10. OfCoz ler kenal coz setiap n3 penuh dgn gambar brother.. har3

    ReplyDelete
  11. wahh...
    glam macam dato' khalid dah eyriqazz nihhh
    hihihi..

    pink lavender follow
    eyriqazz nak ke ffollow blog kite yg biasa2 tuh??

    ReplyDelete
  12. dah lama perhatikan penulisan eyriqazz - suka guna perkataan terjahi, teguri & byk perkataan yg ada huruf 'i' dihujungnya..

    ReplyDelete
  13. wah...makin dikenali...hebat2...:)

    ReplyDelete
  14. hahaha. entri paling hangit. :p

    ReplyDelete
  15. lepas ni, konpom satu air asia kenal bro...heee

    ReplyDelete
  16. glamor la bro. pasni pramugari airasia yang amik gambar bro. bukan bro yang amik gambar diorang

    ReplyDelete
  17. cayalah! style la entry hangit ni! kui3x....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails