May 16, 2012

Suka Baca Blog Awak Eyriqazz

"Suka baca blog awak eyriqazz...Sebab awak terlalu rajin update dan yang paling suka info tentang kedai makan yang best2! - Komen di entry Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati yang Tersayang-


Terimakasih Masreena atas feedback dan komen yang diberikan. Tipulah, kalau jadi seorang blogger tak suka orang mengomen especially komen itu membuatkan hati ini berbunga-bunga kan?. Positif or negatif, jadikan ianya untuk terus maju dalam berblogging,tak gitu?

Cadangan buat blogger baru, banyak komen membina di entri Idea untuk Blogger Baru yang boleh dijadikan rujukan untuk meningkatkan mutu berblogging. Thumb up Bro Denaihati atas perkongsian!!

Once again, terimakasih buat semua pembaca dan pengomen yang rajin mengomen/menyinggah. Memang eyriqazz baca semua komen anda walaupun mungkin tidak sempat menerjah kembali/membalas kesemua komen anda itu. Really appreaciate it...

P/s : Yup, kegembiraan berblogging bukannya diukur dari wang ringgit tapi "Tepuk Dada, Tanya Selera"

24 comments:

  1. setuju dgn kata pengomen di atas tue...tabik springgg sama bro sebab rajin hapdet dgn entri yg tidak kosong pengisiannya.

    ReplyDelete
  2. Hurmmm.... saya pun suka baca blog PAPA ALISYA nie... kalau dia belanja makan sate KING lagi saya suka.... ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3...InsyaAllah, one day saya blanje korang...

      Delete
  3. betul2x....bukan wang ringgit yg mnjadi pengukurnya :)

    ReplyDelete
  4. Betui2..setuju last statement tue..bknnya dkira dr brp byk kita dpt $$ but dr segi kepuasan utk menulis..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, the rest will come later

      Delete
  5. tepuk kocek tengok ada duit tak.. tu paling menggembirakan.. hehehe

    ReplyDelete
  6. mestilah happy bile ade orang komen entry kite..rase dihargai.. :)

    ReplyDelete
  7. saya juga bc blog eriqazz gak heheheh

    ReplyDelete
  8. Wah ada peminat sendiri tahniah!

    ReplyDelete
  9. terbaik bro eyriqazz..moga makin maju...

    ReplyDelete
  10. Bila berblog ada yg menghargai memang rasa happy kan..

    Tmbahan bila apa yg kita kongsi org suka>>

    ReplyDelete
  11. yup me too suka baca blog u!

    ReplyDelete
  12. saiye pong suke bca blog awak eyriqazz..huhuhu

    cpt beno da ber'apdet' mmg syok bca cite2 tbaru nih..

    lalalala~~

    ReplyDelete
  13. semoga terus berblogging ye eyriqazz !!

    ReplyDelete
  14. sambil berblogging dapat duit...tu la yang paling besT!

    ReplyDelete
  15. Ini Blog Wajib dibaca yer.. Tiap2 tiap hari mesti akan bukak.. :)

    ReplyDelete
  16. kegembiraaan blogging kerana kita dapat kenal dengan ramai kawan2 baru.. disebabkan blog juga saya mula kenal ramai orang2 hebat. cthnya cikgu eyriqazz

    ReplyDelete
  17. Komen didalam blog menjadikan blog hidup. Komen ibarat nadi kepada blog. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails