June 8, 2012

Budak Kecil Memang Jujur

Mama : Papa, meh tengok apa yang Alisya lukis ni :


Ini Mama... Comel dan Sweet
Alisya : Ini Papa... Besarnya Papa

Eyriqazz : Speechless.... Budak Kecil Memang Jujur

38 comments:

  1. pandai alisya ambik hati mama.. tp kesian la kat papa dia. ~gelak sy tgok lukisan alisya~ :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahaha..terkena eden..bukan sekali,banyak kali

      Delete
  3. Uncle KiD: alisya.. mana tiang kat belakang papa alisya tu?

    alisya : papa dah letak tiang tu kat bilik papa sya..

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tiang tu kat rumah je jai..hari2 dia praktis tariAN tiang

      Delete
  4. hahahahaha..jujur nye alisya.....

    ReplyDelete
  5. gmbr tu menunjukkan papa dia bam bam...hehe

    ReplyDelete
  6. Tahap keboringan yang ke berapa nih bro? :-)

    ReplyDelete
  7. hehe...:) terserlah kejujuran alisya,,,heheh

    ReplyDelete
  8. he he he, nanti kalau jumpa alisha apa le dia cakap....

    ReplyDelete
  9. Atas penyata public mutual jugak Alisya lukis kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama juga tak top up unit trust ni

      Delete
    2. topup la bro.. masuk fund lain pula

      Delete
  10. ye.. memang jujur.. ;)

    psstt: kalau anak ai pun mungkin akan buat cenggitu sebab en. suami agak besar dari ai.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. betul tu..wah kamu kena turunkan berat badan pasni

    ReplyDelete
  12. Hurmmm... kalau lukisan tu alisya letak color skit sure lagi menarik

    ReplyDelete
  13. Isyarat suruh papa nye berdiet tu he3..

    ReplyDelete
  14. Hehehe tu tandanya alisha suh pap dia diet.. ;)

    ReplyDelete
  15. bhahahha... cubit alisya kanggg ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails