June 27, 2012

Wordless Wednesday - Rezeki Advertorials


50 comments:

  1. Alhamdulillah..berkat niat yang ikhlas membawa berkat...

    ReplyDelete
  2. bro memang hebat..sifu saya dlam dunia blogging... =)

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan banyaknya advertorials. Tahniah! ;p

    ReplyDelete
  4. Tahniah... ;)

    Dan Tahniah jugak sebab menang kat contest AE :)

    ReplyDelete
  5. that's a lot!!! mesti cecah 5 angka ni :) masyukk tu!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah Eyriqazz.. Semakin murah rezeki Eyriqazz..

    Nanti boleh saya berguru dengan bro, macamana nak dapat Advertorials ni..

    TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..saya tengah plan nak terbitkan ebook kongsi pengalaman buat duit dengan blog...stay tune

      Delete
  7. Wahh, bestnyaa...Terbaik la

    ReplyDelete
  8. Wahhh bestnya.... Bak mai sikit adv tu.. Hehe... MQ ni dh lama tak dapat BE... Hehhe..

    ReplyDelete
  9. kompom empat angka... hehehee.. tahniah bro!!

    ReplyDelete
  10. pegrh terbaik laa..
    hadiah kita up lagi laa camni..

    ReplyDelete
  11. banyakknya bro...urrggh !! jeles :l

    ReplyDelete
  12. Patutlah aku tak dapat.. rupanya masuk semua dekat Pukat laut dalam Mat Tiger.. hehehe.. Tahniah bro.. Semangat aku tengok rakan2 blogger berjaya.. kalau sebulan dapat satu advertorials pun dah syukur..

    ReplyDelete
  13. Dapat job advertorial memang best tapi bukan mudah pelanggan untuk bagi job kalau tidak ada reputasikan bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... reputasi, trafik, konsisten, dedikasi antara faktor lain yang dilihat oleh pengiklan.... niche blog pun memainkan peranan penting for sponsored post...

      Delete
  14. Tuan tanah x reply langsung komen..betul2 Wordless Wednesday ni...hahaha...ok kita tgk maybe esok dia respon..esok dah thursday kan.tak tau la kalu tuan tanah buat wordless thusday plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru sempat reply..hik4..sowwi2...

      Delete
  15. mesti ramai jeles ni. haha..

    ReplyDelete
  16. BE pun tak melekat kat saya apatah lagi SP ni >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. x melekat? umm..nanti saya kongsikan tips nak kasi lebih melekat...

      Delete
  17. camne blh dpt earn sponsor post? blh tunjuk cara bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, tengah plan nak kongsikan dalam ebook pertama eyriqazz...

      Delete
    2. thanks bro, kalo dah dpt sy nak bljr camne nk buat earning cam abg eyriqazz... hehe ^^

      Delete
  18. rezeki ank ni, alhamdulillah. leh wat contest lagi... :D

    ReplyDelete
  19. Perghhh rezekiii... Kawe entah bila lagi nak rasa cam tu.

    ReplyDelete
  20. wah rezeki mencurah-curah sperti di ladang gandum,.. syukur nikmat,. hehe,. murah rezeki ni,. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi