July 15, 2012

Bloggers di Nuffnang Blogopolis 2012

Antara rakan bloggers yang turut menghadiri Nuffnang Blogopolis 2012 yang sempat bergambar :



Sifu Eyriqazz @ Denaihati aka Musuh Tradisi ...Hahahaha...Let's fight
Ariffshah blogger Popular yang keluar di Utusan Malaysia semalam
Zarul Umbrella, the Singing Blogger
Cik Epal yang sweet Sentiasa
Yuyu Zulaika, kecil molek orangnya
ProfHariz, tinggi dan kacak orangnya
"Senyum bila Nani Rostam @ Mama Hanis Zalikha tegur, "Ni Eyriqazz kan?"..... Branding work!!!"

Gambar diblurkan secara tak sengaja
Blogger yang katanya pembaca Setia blog Yuyu Zulaikha
Sudah di depan mata, boleh pula tak kenal
NamiaCinta, bukan nama sebenar

Ramai lagi rakan bloggers yang hadir yang tak sempat ambil gambar antaranya CikLilyPutih, Kak Sharidawati, dan ramai lagi. Yup, event sebegini dapat tambahkan network yang ada yang boleh improvekan diri dalam dunia blogging.... 

P.s : Tips dari Kennysia promosikan bloggers lain dahulu sebelum anda mahu orang lain promosikan blog anda...Umm, betul juga katanya, Look at Ben Ashaari, semakin dia mempromosikan orang lain, semakin ramai yang backlinkskan kembali...

32 comments:

  1. saya mati mati ingat abang adnan nama dia : mohd Denai ke, abdul denai ke.. huhu ^^ malu jumpa dia semalam! peramahh! nak jumpa lagi laa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tu nama abang denai hati tu ape ek,, hehe

      Delete
    2. Yuyu belum jumpa saya lagi. Lagi peramah dari Abdul Denai tu..

      Delete
    3. Mohd Denai? Abdul denai? Hahaha....mmg kelakar laa yuyu ni...

      Delete
  2. ramai jugak blogger yang pergi...bestnye! dapat ilmu lagi!

    ReplyDelete
  3. Segannya kalau I pegi, sib baik ada family day smlm...semua blogger2 meletop je ni.
    Mak Nani Rostam ni awet muda orangnya ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup,kalau dia duk sebelah hanis,nampak cam adik ngan kakakje....

      Kena paksa dia kongsi tips di blog tu..hik3

      Delete
  4. Jom lah buat sessi ngeteh sebelum Ramadhan tiba.

    ReplyDelete
  5. Bro...memang terasa rugi tak dapat datang ke event nie... pemenang giveaway bro tu sempat jumpa tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat jumpa..Nampak dia pun excited n happy...gerak dari Johor lagi.... Alhamdulillah, dapat kongsi2kan dengan pembaca...

      InsyaAllah tahun depan ada lagi bro..time tu mungkin bro pula jadi speaker?

      Delete
  6. makk aihhh gambar last tuh cam kejam jer kan ... aduhhhh kena lagi dengan abg eyriqazz nieh

    ReplyDelete
  7. hm...tak berkesempatan pergi event ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama tak jumpa bro..Ehh,kipas eden order mana?

      Delete
  8. Mana gambo saya? Walaupon tak amik gambo muuahhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhh,datang juga ekk? Kenapa tak tegur...

      Delete
  9. pergh.. ramai blogger-blogger yang mantap2 datang tu

    ReplyDelete
  10. wah meriah tu bro.. insyallah lepas ni kalau ada lagi cuba set masa untuk joint juga..

    ReplyDelete
  11. Memang meriah...
    Beruntung siapa yang ke sana :0

    ReplyDelete
  12. den memang tak dapat nak join.. kalo tak, pow je tiket free bro tu.. heheehe

    ReplyDelete
  13. Tinggi rupanya di ProfHariz ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinggi dan Hensem... ble jadi AE punya protege ni

      Delete
  14. Suatu perjumpaan yang sangat menarik dan hebat bagi saya. Banyak ilmu dikongsi. Terima kasih bro iman. Terima kasih semua.

    p/s; Teserlah gila kependekkan guwa, arghhh

    ReplyDelete
  15. haha...time kasih krn beri backlink.. seperti biasa backlink akan dibalas jua..huhu

    event yg berbaloi2

    ReplyDelete
  16. Mak Hanis ke tu? Comeyyyyy....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails