July 5, 2012

Cek Blogging

Gembira bila melihat entri Sifu yang berkongsi pengalaman Rezeki dari Berblog dan juga rakan GTB yang boleh Cash Out lagi beli Pampers.Ehem, ehem, bolehla belanja saya Sate camni kan? Balikni, tengok postbox, ada juga Cek Blogging menanti Eyriqazz :



Bolehla Pekena Mee Ketam sambil "Review Kedai Telekung" weekend ini

Ini antara salah satu sebab Eyriqazz masih setia bersama Nuffnang, Cek blogging selalu sampai on time. Nak Eyriqazz belanja makan? Boleh-boleh, jom kita :


Paww Nadot, banyak Pizza Hut Voucher yang dia menang semalam. Almost RM400 kan?

P.s : Nadot, nak belanja di Pizza Hut mana ni? Kecil tapak tangan, tangan Ninja saya tadahi....

66 comments:

  1. nadot...belanja saya sekali..hik hik

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezeki murah nak raya ni.

    ReplyDelete
  3. hahahha..tipu gile RM400... RM250 + RM10

    RM100 bg kawan tu.. RM50 bagi Abg Hazman... Tinggal RM110.. jom jom!pizza hut putrajaya.. hehehe.. tak cukup, Eyriqazz topap... hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jom hazman kita poww nadot blanje...

      Delete
    2. Bro ... memang gua dah PAW dia awal2x... hehehehe... tunggu voucher sampai umah jee...

      Delete
  4. chop..cek tu rm900++ ke RM9000++ ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...90 ringgitje la...hik3

      Delete
    2. tak kesaaahh..blanjee!.. ;p

      Delete
  5. 9 thousand???
    tahniah!!

    ps: yup ciktom la yang bro eyriqazz pernah tgk psl url panjang tue..url dl "tomatogurlslife.blogspot.com"....masih ingt lg rupanya...hehe... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 90 ringgit...hik3...sudah pasti masih ingat...pantas perkembangan ciktom...congratz

      Delete
  6. hoho..tahniah. tahniahhh.. :)

    boleh belanja aku cendol ni.

    ReplyDelete
  7. murah nyer rezeki bro...seronok tgk...harap satu hari nanti sudi jadi sifu den...:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...Murah rezki tuan.

    Nadot ajak saya skali ye kalau open table...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu Eyriqazz open kan table nye... hoho

      Delete
  9. Sy pun baru dpt tadi. Alhamdulillah. Lepasla byr renew ssm company cute sy. Hehehe. ;)

    ReplyDelete
  10. bestnya..when it could be my turn..nanti dah ade tablet ..senang sikit nk blogging..hope to get it as soon as possible..huhu

    ReplyDelete
  11. Tahniah Bro dapat Cek dari Nuffnang.. Tentu beribu riban nilai cek tu.. Bila nak belanja saya makan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..nanti2 akan buat session makan2 bersama eyriqazz kalau tiada aral melintang..kenala cari kedai makan yang sudi sponsorkan dulu..hik3..

      Delete
  12. perghh... perghh.. *pengsan!

    ReplyDelete
  13. sentiasa jeles dgn bro eyriqazz yg kutip duit dr Nuffnang
    bila nak ajak kongsi.. heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom bro saya belanja hayaki..selalu lepak sana malam2..

      Delete
  14. mesti dapat banyakkan?? masyukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak tu subjektif..kalau bahasa inggeris, dua pun dah consider byk kan?

      Delete
  15. tak sabarnya nak dibelanja..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  16. wahh. cek sampai. kita nya 2 minggu dh claim belum tiba. salah letak postbox kot?. tahniah bro, terbaik macam biasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 minngu dah claim? dia kira dari tarikh akhir bulan..kalau claim bulan june, biasanya sampai akhir bulan july, tak kirala berapa hb cash outkan bulan june tu

      Delete
  17. Ini ke cek RM9K yang lu tunjuk kat gua semalam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila masa eden tunjuk?hahaha..bukan 9K, 90 je..hik3

      Delete
  18. wah tahniah..ramai tul gtb dpt cek bulan ni kan..alhamdulliah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan almost semua dpt cek bulan ni? je jai 5 angka katanya..hahaha..jom paww dia..

      Delete
  19. Tempat bro cash in : Petronas Danau Kota.
    Bawa Bersama : Alisya
    Baju dipakai : T-shirt putih dan jeans
    Kata-kata Alisya : Nak buku Dora?
    Naik apa : MyVi dengan isteri duduk dibelakang.

    Tak berani nak tegur semalam di Petronas tu. :) Maybe next time terjumpa lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..kenapa tak tegur bro?hik3..malu sattt...

      Delete
    2. Uih, siap details ha ;)

      Kalau tegur sure Bro Eyriqazz akan bawak p blanja..heheee

      Delete
    3. hak2 kantoi cash in duit. hehehe

      Delete
    4. Malu la jumpa orang popular ni. hehe. tak la, ada hal jugak semalam.

      Delete
  20. Sesungguhnya entry CEK NUFFNANG boleh dijadikan motivasi untuk kita lebih berjaya dalam dunia blogging....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau difikirkan positif, positif la jadinya...begitula sebaliknya kan?

      Delete
  21. dah sampai di mee ketam tu, roger2 laa saya sekali :p

    ReplyDelete
  22. Syoknya..syukur rezeki dari Allah utk Eyriqazz..:-)

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah rezeki sentiasa ada.. yang penting sentiasa usaha dan berdoa supaya dimurahkan rezeki... kalau takda rezeki dari sumber A.. kita cari dari sumber B betul tak bro?

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Hahaha.. Kalo nak, Eyriqazz set mase.. Sy x reti set set ni.. Hohoho

      Delete
  25. Perghhh.. Pizzaa...

    Ehehe.. Ni mesti 9k ni.. Sbb kali ni yg paling banyak kannnn...hehe.. Murah rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..yang paling banyak baruje cash out..bulan depan baru terima ceknya

      Delete
  26. Rezeki dengan Nuff. Raya dah nak dekat boleh digunakan persediaan Raya untuk famili nanti.

    4 tahun bersama Nuff x pernah dapat apa pun dari Nuff kecuali melihat iklan yang ligat menari di blog. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umm...sorry to hear that bro..So far, pengalaman saya dengan Nuffnang tidak mengecewakan....E-mail me bro kalau tak keberatan..mungkin saya boleh tengokkan mugkin ada survey yang tak diupdate etc

      Delete
    2. Terima kasih kesudian bro menghulurkan bantuan. Semalam saya sidah dapat kembali status Glitterati setelah sebulan dilucutkan. Kesempatan ini saya ingin ucapkan terima kasih kepada Nuff menyelesaikan masalah saya. Baru seoronok hendak blogging kembali. :-)

      Delete
  27. heehee,.. semakin bersemangat tengok ... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails