July 7, 2012

Fruttare Surprise, Fabulous Prizes

Weekend lepas, on the way nak ke Lowyat, ternampak la cam ada event menarik di Lot 10. As datang bawa motosikal seorang, parking dah terjahla sekejap  :



Kenapa beratur Panjang ni?

Fruttare Surprise, dapat Aiskrim free
Tersenyum-senyum nenek ini dapat aiskrim.. Yummy ke?

Yiezaa, I'm Joining the Queue

Yey, my free Ice Cream.. Panas-panas ni pekena Aiskrim memang best juga
Get your Refreshing Surprise Here!! Surprise Apa ya?
Perisa Red Grape yang saya dapat

First time mencuba ni, Serius sedap juga
Terasa cam pekena buah-buahan sejuk yang segar..Nyaman...

Balik rumah, surf laa internet, apsal ramai sangat beratur ni. Apa event ini sebenarnya ...Lorr, no wonderla laa :


Fruttare Surprise, Fabulous Prizes
Info : http://www.walls.com.my/fruttare/fruttaresurprise.html

Turut dianjurkan  "Snap and Win Contest" . Syarat-syaratnya :

1) Ambil gambar di Photo Booth Kiosk , Share ianya di Facebook anda dan get Fruttare Surprise. (Make sure uploadkan gambar di Photo Booth Kiosk di Lot 10, Bukit Bintang untuk melayakkan penyertaan).

2) The Fruttare Surprise is not only ice creams. Anda berpeluang memenangi hadiah menarik antaranya  “Y  ES 4G Mobile Broadband”, multi-coloured iPods and other AWESOME prizes!
3) Fruttare Surprise giant kiosk ini berada di Lot 10, Jalan Bukit Bintang, KL dari 16 Jun 2012 sehingga 8 July 2012 (dari 12 tengah hari sehingga 7 malam).

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk merasa aiskrim dan memenangi hadiah menarik yang menanti... Aisehh, time eyriqazz dtg tu ramai sangat Queue ,tak sempat nak Snap gambar. Takper2, sempat lagi singgahi nanti.

Antara contoh gambar ( credit to website Wall's Malaysia) :


Bukan main lagi gelagat Pelancong Asing ini
We Love Itt!

Fruttare Aiskrim - "  Aiskrim Buah yang enak menyegarkandibuat daripada 100% jus buah asli. Kini dengan Perisa Laici dan Anggur merah.. Serius sedap, nak singgahi beli lagi laa malam ini..

Jangan lupa ke Fruttare Kiosk Lot 10 (booth dibuka sehingga 8 July 2012), Snap gambar dan berpeluang memenangi hadiah menarik.. Lebih lanjut singgahi SINI
Fruttare Surprise Fabulous Prizes menanti
Rasanya enak segar sekali
Cuba sekali terasa nak lagi
Lebih Indah jika dapat memenangi Hadiahnya Sekali

44 comments:

  1. Wah sedapnyer.. Kalau makan waktu panas2 mesti best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best....nyam2...jom terjah Lot 10 weekend ini...

      Delete
  2. BEST DPT ESKEM FREE... MMG TAKDE MASA NK GI SITU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper..nanti boleh beli kat kedai...memang nyaman..

      Delete
  3. bhahahah! comel gilossss muka abang eyriqazz makan Fruttare! nak g gak la Lot10 nanti weekend! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..comel ke? bawakla kawan reramai konon2 yuyu blanje...hik3...

      Delete
  4. kalau lalu sana boleh singgah perkena aiskrim free.. free ker? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,time saya beratur ni memang free..lepas beratur ble beratur lagi..hahahaha

      Delete
  5. memang sedap makan aiskrim ni...esp time sakit tekak..tak percaya cubala..kalau kena gaya sakit tekak pun hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kena cuba ni..memang tengah sakit tekak ni..hik3...

      Delete
  6. wah ada lagi ke aiskrim free dekat situ bro?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubala terjah weekend nanti...kot2 ada rezeki? bukan setakat aiskrim,byk hadiah lain yang menanti

      Delete
  7. Mungkin boleh cuba nanti... tapi kan naper tak muda bro kat website WALL'S tue yea... takkan segan kot....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tak sempat nak upload..ramai sangat orang..nanti kalau sempat weekend ni saya terjah lagi.kot2 ble menang hadiah lebih mempesona

      Delete
  8. good info, jom pi mkn aiskrim free

    ReplyDelete
  9. Aiskrim ni dah selalu sangat makan , anak2 asyik heret pergi kedai beli asikrim hahaha ..

    dap2

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..senyap2 paww aiskrim anak ekk?hik3..

      Delete
  10. wah..rugi tak pergi..dekat ja ngan office..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat lagi pergi..until 8 July ini..

      Delete
  11. Assalamualaikum...uiiiiina..bestnya dapat ais krim free..

    ReplyDelete
  12. hahahahahaha. bro, jambunya gambar bro makan ais krim tu!! hehehehehe

    ReplyDelete
  13. besnye dpt mkn eskrem free..

    ReplyDelete
  14. best eskrem ni... dpt adiahnyer lg best... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat adiah,sure lebih gembira hati

      Delete
  15. Cara kau makan tuh brother buat orang nak cari aiskrim.. har3...

    ReplyDelete
  16. No go so far for me

    NamesjCom

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi lagi hari ini..kot2 ada rezeki

      Delete
  17. sedapnye ha mkn eskem...jauh la plak nk g..cri kt kedai la..ada x..hehe

    ReplyDelete
  18. ice creamnya sangat enak dan ok tp bsa minta tlong saya dr indonesia waktu saya berkunjung k malaysia saya coba itu icecream enak sekali trus kan di suruh foto facebook nah saya foto tdk sengaja terhapus bisa d krim ulang fotonya untuk kenangan saya krim saja fotonya k email saya (waktu itu kalo tdk salah tgl 15 juli)trima kasih atas bantuannya email saya chandra_3ana@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails