July 12, 2012

GM Klang Oh GM Klang

Papa, Jomla ke GM Klang. Itulah pujukan dari Isteriku ketika lepas pekena Mee Ketam di Shah Alam bulan lepas. Apa yang best di GM Klang sayang? . Ala Papa, banyak kedai di sana, kawan-kawan cakap, murah-murah pula tu. Harga Uptown pun kalah papa. Fuhh, dipendekkan cerita :


Dalam pukul 540pm, sampai la di GM Klang
Hahaha,dah nak tutup pun.Tak tau pulak dia tutup around 6pm

Sibuk Si Isteri mencari barang baby
Being a woman, nak beli satu barang, kena buat perbandingan at least 10 barang dahulu sebelum memilih yang berkenan..Hik3...
Papa bosanla...Tiru aksi Uncle Gedek laa...
Sempatla membeli beberapa jenis helai pakaian baby
Harganya Isteri cakap boleh tahan juga

P.s : Pernah terjah GM Klang? Apa pandangan anda?

38 comments:

  1. Kawan MQ pernah gi gm klang ni... Dia ckp best sgt sebab murah2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adushh,wifey baca komen ni tentu dia ajak pi sana lagi ni...

      Delete
  2. harganya mahal klu kita beli sikit..xberbaloi..tp klu beli borong..mmg murah..huhu..

    ReplyDelete
  3. GM Plaza yang kat Chow Kit tu pernahla, masa tu nak berbisnes brooch so terjah ke sana, untunglah juga

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hik3,bro dah sampai byk tempat yang lebih menarikk

      Delete
  5. dah pergi sekali..aduhai..habis RM dibuatnya ..bukan akak ajer yang tergoda..hb pun tergoda beli jam dinding harga ratusan ringgit..sabar ajerlah

    ReplyDelete
  6. kalau nak mulakan perniagaan sini tempat paling sesuai dapat kan barang dengan harga yang murah .. kalau nak datang kena datang pagi2 .. baru boleh jalan semua tempat ...

    ReplyDelete
  7. selalunya pemborong jerk pegi GM klang nehhh...tempat untuk pemborong kater org...tapi biasanya kalu beli runcit pon agak murah jugak dari harga pasaran tuh..:p

    ReplyDelete
  8. salam tuan umah ,

    penah pegi lepas pi GM kl .. tp komen kite, SGTTTTT pening... GM Kl lebih teratur...
    GM klang ni umak aiii , punye susah nk crik brg , pening mencarik .. dh ler nk msuk sume tmpt tu berpusing2...
    cm GM kl .. ikut flr .. so senang nk crik brg .. nk crik jam ting 1 .. nk crik bj ting atas.. gitu ler..
    GM klang patt wat gitu .. 1 bgunan ni tuk pakaian .. 1 tuk jam .. baru senang nak crik

    kiteorg pi x smp 1/2 jam psl mak yong kene duduk , pening punye psl

    ReplyDelete
  9. saya suka GM Klang. murah dan tempat pon selesa. Kalau nak banding dengan jalan tar, sini lagi selesa at least for me :)

    ReplyDelete
  10. macam semak dan x teratur jer

    ReplyDelete
  11. saya pernah sampai situ sekali....masa sampai tu GM dah tutup.....ingatkan buka sampai malam....kami sampai dalam kul 6.30 petang

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi masuk GM Klang...lalu je banyak kali...harga tu mayb ade brg² yg mmg murah...biasalah depa pon pemborong a.k.a peniaga kan...hehehehe..ade brg harga up sikit..

    ReplyDelete
  13. Alahai papa .. hehehe ...

    pompuan kalau nak beli apa2 , fikir dulu ..fokos mengira dalam kepala baru beli .. sabar je lah ekkk

    ReplyDelete
  14. saya suke!
    sabtu ni pun saya nak ke sana
    sebagai persediaan utk raya (kunun2 =p)
    sebabkan murah, saya share ngan kawan2 blog saya jugak
    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/07/nak-gi-gm-klang-ada-sapa2-nak-kirim.html

    moga bermanfaat pd mereka juga..
    benda elok baek la di share kan, kan? ;)

    ReplyDelete
  15. Hurmmm.....nie tempat area jajahan si JEJAI nie....tapi gambar muka bosan tu kesian la sangat

    ReplyDelete
  16. ni kedai borong. kalau beli borong lagi murah mcm saya hari tu, biasa barang tu rm8. beli borong rm5 jer :)

    pernah jejak sini sekali http://www.elissmie.com/2012/05/gm-klang-beli-barang-dengan-harga.html

    ReplyDelete
  17. tolonglah kekalkan gaya seperti itu walau di mana pun bro berada..hehehehe.. cute giler..haha

    ReplyDelete
  18. belum lag sampai sini. agaknya kalau pergi, mau rambang mata dibuatnya.

    ReplyDelete
  19. Dah lamaa dgar, tp xpernah pegi. Ingat nk jejak la skali. Tapi belum masa lagi. Cun la topi arnab tu. Hehehe.

    ReplyDelete
  20. aku ari pun kalah dengan pujukan isteri nak sangat gi plaza GM .. so tunaikanlah hasrat dia gi sana.. heheeh

    ReplyDelete
  21. Tak pernah pergi tp makcik2 opis slalu ckp nk pergi sini. Tapi sampai la ni mmg diorang xpernah pergi hihi

    ReplyDelete
  22. Huhu..biasalh tu perempuan.bila nk beli je ad je nk bndingkn..hikhik...gelkkn diri sendiri jugak:-)

    ReplyDelete
  23. Aku pernah sampai gm klang..
    Kehendak isteri... Semua kwn2 kata brg murah..
    Tapi ok gak laa...

    ReplyDelete
  24. tak pernah sampai lagi padahal tak jauh pun dari rumah...pernah lalu jer...insyallah nak terjah la satu hari nanti...

    ReplyDelete
  25. memang nak pergi. tapi tak tau bila..

    ReplyDelete
  26. pernah gk smpi 2,3 kali. dkt je ngn umah mertua..not bad la hrga brg dia, tp biasa la, majoriti brg dr china..

    ReplyDelete
  27. amboih... sampai ke klang mencari yea bro.. hahhhhaaa.. borong!!!

    ReplyDelete
  28. Ramai cakap GM Chow Kit lagi murah. Tapi pening la masuk GM ni. Sesak + rambang mata.

    ReplyDelete
  29. Menarik ada harga barang kanak-kanak yang jual pada harga diskaun.

    ReplyDelete
  30. betul ke GM kat Chow Kit lg murah sbb setahu saya x boleh beli 1 kena beli borong, klu nak beli jgk 1 harga jd double, huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails