July 12, 2012

Aksi Alisya Bersama Kamera Samsung WB150F

Hii, Nama Saya Alisya
Nama Awak Apa?
Gigi Saya Putih Bersih, Jenama apa Alisya guna ya Mama?
Ye ye, memang saya Anak Papa
Aksi Senyum Ala Cekudal
Alisya nak beli mainan besok mama
Thinking, thinking... 

P.s : Apa pandangan korang? Ok ke kualiti gambar yang diambil dengan Kamera Samsung WB150F ini?

14 comments:

  1. Boleh tahan elok juga kualiti gambar! Comel betul aksi-aksi Alisya :)

    ReplyDelete
  2. bleh tahan jgk pic guna kamera nie ek..kna mintak org belanje nie..hihi

    ReplyDelete
  3. not bad la bro.. cantik.. gambar dia pun sharp

    ReplyDelete
  4. kalau ada flash..gambar jadi cantek..

    kalau tak guna..kabur skit...
    semua kamera camtu...

    ReplyDelete
  5. comel aksi cekudal tu. berapa pixelnya yer? nampak macam rendah ajer pixelnya.

    ReplyDelete
  6. Terang gak eh...

    Tp ade goyang2 tu, tangan papa dia menggigil tengok awek kat belakang ke ape? ;)

    ReplyDelete
  7. boleh tahan shap gambar air tu bro.. oklah ni.. kalau nak senang pergerakkan bawa compaq camera je

    ReplyDelete
  8. pixel cam low sikit la eyriqazz.

    ReplyDelete
  9. Bro.... ANGKAT DSLR laaaa....long term investment/usage - kualiti lebih baik ...Kalau compact nie buat backup laaa...Fatin Liyana pun guna DSLR...hehehehe

    ReplyDelete
  10. kualiti gambar?not bad... kak sha tunggu gambar2 yg lain ok?

    anyway alisya so chomel..mana azim?hehe

    ReplyDelete
  11. Kualiti? Macam tak berapa ok la bro.
    Kalau gambar bergerak macam failed sikit la.

    ReplyDelete
  12. Hasil kualiti gambar untuk suasana gelap agak blur tetapi apabila guna built in flash nampak hasilnya lebih baik.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails