July 11, 2012

Fatin Liyana Termakan Pujuk Rayunya


AE : Fatin Liyana, sebagai Presiden Club Kelab Presiden Fatin Liyana, saya mahu memujuk  anda supaya kembali kepada Nuffnang...

FL : Bagi saya 3 sebab kenapa saya perlu berbuat demikian?
AE : Sebab pertama, Alisya anak Eyriqazz pun dah jadi Ahli Club FL. Papa dia pun bersama Nuffnang
FL : Umm, good point...Lagi?

AE : Sebab kedua, ramai lelaki-lelaki kacak @ Ahli Kelab Peminat FL ternanti2 kehadiran U di Event Nuffnang
FL : Umm, boleh diterima...Sebab terakhir?

AE : Sebab ketiga, takkan u tak tergoda dengan kekacakkan I ni? Presiden dan FL kena satu haluan kan?
FL : Umm, I like the last one...OK then..I switch now...

Jeng, Jeng, Jeng, Fatin Liyana kini kembali bersama Nuffnang
Tentu semakin ramai yang teruja menanti penampilannya di Event Nuffnang nanti kan?

P.s : Fuhh, Online Users saja dah mengalahkan Average Online Users sejam di blog Eyriqazz. Huk3.....

Oh ya, dialog diatas hanyalah rekaan semata-mata, Fatin Liyana mungkin ada sebabnya tersendiri kenapa dia memilih Nuffnang kan?. 

27 comments:

  1. Cissss.. Aku jugak yang dibahankannya.. I likeeee. Welcome to Nuffnang, Fatin. Lepas ni kompom saya akan aktif untuk pergi event Nuffnang.

    ReplyDelete
  2. ermm...blum masanya lgi...hehehee..nak try guna adsence dulu

    ReplyDelete
  3. Yeke? Best ni...hehhee.... Mana dapat info ni? Myb FL tarik diri dulu sebab die kat indon so susah nak join..myb...sapa tau kan kan? hehehhe =)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. No comment.kenala tanya dia sendiri...

      Delete
  5. Presiden Kelab Fatin Liyana?!! hehehe...betul2 ade ke kelab tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,sila tanya tuan Presiden...Dia menang tanpa bertanding

      Delete
  6. Seronok kalau jadi blogger terhangat susah juga blogger lelaki hendak bersaing blogger wanita.

    Bagi saya ia adalah satu kehebatan jika blogger lelaki dapat mencelah antara mereka. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat mencelah? Apa lagi AE, cepat2 mencelah ya...

      Delete
  7. hebat sungguh FL ni..tengahari tadi tgk user online dah cecah 600 lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau time dia update, 1k+ pun ble cecah...memang kagum..

      Delete
  8. Haha.. betul . pasaipa dia pilih nuffnang plak skunk ? sy pun pelik gak haritu .. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin NN boleh berikan win-win situation kepadanya?

      Delete
  9. sebab yang ke tiga tu adalah sebab yang sangat kukuh!! harap fatin liyana akan pertimbangkan abang ensem demi harapan nusa dan bangsa.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp...sebab ketiga tu la sebab paling utama..memang cair tengok keenseman AE..hahahaha

      Delete
  10. Adoi, tolong mamat baju pink tu lagi

    ReplyDelete
  11. Nuffnang is ok, dah pernah guna Nuffnang di iAwani tapi sayangnya Adsense lebih mantap, maybe sebab Adsense lebih suka kepada blog teknologi. Nuffnang ada kelebihannya tersendiri terutama untuk personal blog, pasti satu hari nanti kami akan join Nuffnang semula .. cuma mau join event Nuffnang payah sikit sebab kena merentasi laut china selatan dan membeli tiket kapal terbang juga menempah hotel. Cobaan..

    ReplyDelete
  12. Hurmmm... mesti dia dapat OFFER THAT SHE CANT REFUSE....kaching2x

    ReplyDelete
  13. Best la nti if FL dpt sokongan Nuffnang. Blogger comel bujang plak tu. Hehe. Byk advantage.

    ReplyDelete
  14. Hahaha..terbaik bro entri ni. Tapi memang setuju, abg ensem sesuai jadi presiden

    ReplyDelete
  15. hoho..fatin liyana la plakk..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails