July 17, 2012

Hadiah Birthday buat Isteri

Hari ini birthday Isteri yang ke-X.. Dah tua setahun Isteri dari Eyriqazz (Hik3, perasan muda). Cepatje rasa berlalu. Up and down, Isteri telah banyak membantu. Dialah teman bergaduh dan dialah juga teman menggembirakan hati ini.. Love U, Princess :


Merekalah Permata Hatiku

Eyriqazz akui, eyriqazz ni bukanla romantik orangnya. Kalau tahun lepas, di Birthday Isteri bawa makan di Restoran Putera Ayu, Shah Alam, tahun ini tak tahu nak bawa ke mana lagi. Hayaki maybe? Tentu sedih hati isteri bawa tempat biasa di hari istimewanya. Ummm, any suggestion?

Hadiahpun tak sempat eyriqazz beli. Jadi, eyriqazz berikan hadiah ini buat Isteri :

Amaun sempena tarikh lahir Isteri
- Hutang Hadiah berblogging + Hadiah Birthday buat Isteri-

Happy Birthday buat Isteri. Semoga gembira di sisi Eyriqazz dan anak-anak sentiasa. Salah dan silap, that's me n u know me better. Terimakasih kerana menggembirakan hati ini dan sentiasa berada di sisi, saat senang dan juga susah.

Happy Birthday Buat Isteri
Isteri teristimewa sudah semesti
Hari gembira di nanti-nanti
Suami dan Isteri saling melengkapi

33 comments:

  1. happy birthday buat isteri bro ^^
    isteri cantik.anak2 pon comel2.hihi

    ReplyDelete
  2. romantiknya abg eyriqazz nih..
    so sweet :)

    ReplyDelete
  3. Isteri ni kan eyriqazz, bukan mintak sangat pun material..yang penting wish dan perhatian masa birthday dia.

    Eyriqazz buatlah kad handmade by yourself,mesti akak akan rasa dihargai sangat-sangat, pastu ajak makan sudah semestinya dalam plan kan.

    I believe u afford to buy her something yang harga ribu riban =)

    ReplyDelete
  4. wahhh dpt money..hehe :) hepy bday utk suami abg..

    ReplyDelete
  5. HB untuk is3 awak..
    anyway.....sungguh best lah hadiah tu
    hehheee....
    semoga hepy2 selalu untuk ur family

    ReplyDelete
  6. Happy birthday utk isteri eryqazz ye..smoga pnjg umur dan murah rezki..amin

    ReplyDelete
  7. best gak bagi cek.. ikut tarikh lahir..
    Aku aku masak nak bagi..
    Sebab angka depan tinggi sgt..
    Cukuplah bagi masa mas kahwin dulu.. he he..

    ReplyDelete
  8. waiii...untung ada husband blogger..nak suruh husband saya berblog jugaklah..hehehe..

    happy birthday buat isteri eyriqazz..semoga panjang umur dan diberkati selalu..

    ReplyDelete
  9. Bestnyer dpt wit. Nanti mesti Azwa beli hadiah untuk Alisya dan Azim jugak. Kalau isteri memang camtu selalunya.....

    ReplyDelete
  10. waaa beshnya :) kalau me,me beli blig2 habib jewels :)
    happy bday to azwa :)

    ReplyDelete
  11. Happy birthday buat isteri :)

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday untuk wife bro..wow, seronoknya hadiah itu!

    ReplyDelete
  13. Selamat hari lahir kepada isteri bro.

    ReplyDelete
  14. Bawak la gi Restoran Qaseh kat Shah Alam. Awek ramai oooo kat situ.

    ReplyDelete
  15. suweeet Happy Birthday to da wifey ~

    ReplyDelete
  16. Happy birthday isteri eyriqazz...
    Semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik selalu dan bahagia selalu disamping keluarga..
    :-)

    ReplyDelete
  17. semoga panjang umur isteri :D

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir buat isteri moga bahagia di dunia bawa ke akhirat...aamiinn...boleh sms akak fullname isteri, address dan her hp number...nak bagi tudung :D

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir buat isteri bro...semoga beliau panjang umur dan murah rezeki...amin...

    ReplyDelete
  20. wahhh seronoknye adiah dapat cek :D epi bday to ur wife!

    ReplyDelete
  21. Selamat harijadi buat isteri kamu! :)

    ReplyDelete
  22. happy bday to ur wife..wah dpt duit cash..lg best..;)

    ReplyDelete
  23. sampaikan salam dan ucapan tahniah saya pada wife awak...

    ReplyDelete
  24. alolololo..suwiit nyee... smoge korang bahagia smpi ke syurga!

    erm.. Restoran Subak atau Bora Asmara kat Sg Penchala agak romantik gak..hehe

    ReplyDelete
  25. Happy Birthday to ur wife... Hadiah tu sangat suweettt!!!
    Takyah jalan jauh2 gi carik makanan... Apakata yriqazz masakkan utk wife hehhehe

    ReplyDelete
  26. selamat hari jadi buat isteri bro..saya suggest Auntie Aini kat area Nilai ni

    ReplyDelete
  27. Waaaa bestnyer.. Bertuahnya isteri abg Eyriqazz.. hehehe :)

    ReplyDelete
  28. happy besday.. tulisan kat cek tu, tulisan eyriqaz ke? =)

    ReplyDelete
  29. semoga wife abg dipanjangkan usia...amiiiinnn

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails