July 5, 2012

Nadot - The Happy Go Lucky Blogger

First time kenal Si Nadia @ Nadot ni dari blog AE. Katanya si Nadot ni suka menyakat dia  time seminar. First time jumpa semasa sesi bersama Faizul Ridzuan, tak sempat bertegur sapa. Semalam semasa Pizza Hut Red Carpet Party sempatlah layan borak ngan Nadot ni :



Nadot - Alaa, Eyriqazz laa ni punca saya kalah..
Eyriqazz -Ala, first time cuba ni..

Tup2, dia menang 2nd place games ni bersama partnernya..Dapat voucher Pizza Hut RM100..
Cissh, cishh, saja melemahkan semangat eden utk beraksi ngan wifey mengalahkan dia di games gitar n drum ni...

Tengah Makan-makan : 
Nadot : Tentu Income Eyriqazz masyuk cam Shakiddo tu kan? Banyak ke Cash Out bulan ni...?
Eyriqazz : Ohh, saya biasa2je..Nak kena bergurula ngan Shakiddo camni...

Memang happy go lucky orangnya. Sampaikan tak kering gusi tengok aksinya dengan Ahli Silap Mata. Eyriqazz pun hampir dikenakannya, nasib baik eyriqazz sempat kenakan orang lain pula..Hahhaha..

On the other side,  4 rumah sudah berjaya dimilikinya penangan berguru dengan Abang Ensem  .Saya bila la agaknya ya? 

23 comments:

  1. walaweh.. bestnya lah event ni. siap boleh ketuk drum dengan main gitar lagi tu

    ReplyDelete
  2. Hahahahah..sgt pantas!... saje kan tanak mention yg kitorg dapat nombor 1 fruit ninja..jeles la tuu...hohoho

    Ye la tu biase2 je..msti sgt byk cash out nye..sy tunggu eyriqazz open table je ni...heheh

    tq byk2 ye... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. Menang no 1 Fruit NINJA? Memang patut pun. Boleh la banjer..

      Delete
    2. Kak Nadot & friend buat semua aksi mcm real ninja..tu yang menang tu..keke..

      Delete
    3. AE....xde la patut sgt...heheh..jom pizza hut jom! ;p

      Shila, tu la psl...bersungguh-sungguh tu memotong smpi sakit2 tgn...seb baik berbaloi... hehehe

      Delete
  3. meriah nyaaaaa... (jelesnya akuuu..)

    ReplyDelete
  4. Beruntunglah Nadot dapat berguru dengan AE sampai boleh beli 4 buah rumah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...sgt beruntung.... (erm....) (^_^)

      Delete
  5. bro mcm drummer hebakk la..hehehe..4 biji umah dah? wow..nk kn tmbh lg le ni..

    ReplyDelete
  6. Woww.. Nadot mmg go lucky..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sopan sebenarnye Aslam.... terlupe diri skejap plak kat event tu... heheheh

      Delete
  7. Memang ada bakat ni bro jadi pemain drum.. hahaha

    ReplyDelete
  8. nadot, sebenarnya eyriqazz laaa guru saya.. dan beliau tak sabar nak belanja saya meatball ikea.. takpun mee ketam! hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. same je korg dua, same2 hebat... hehe
      mungkin dia patut belanje sy jugak kot bende2 tu... hohoho

      Delete
  9. Wahhh meriahnyer.. Nak jengah tgk Nadot jap.. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. waaa...smlm 1st time jmpe en.eyriqazz...femes blogger...

    ReplyDelete
  11. Memang rezeki beliau sangat2x laaa....anyway gua happy sebab bro dapat exercise sampak kuar peluh jantan yea... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la address Abg Man, sy bg satu voucher.. =)

      Delete
  12. dah boleh bergabung dlm kumpulan music dan rakam lagu lepas ni. hehehe

    ReplyDelete
  13. Dah kata dah. Nadot bakal usahawanita aka blog-prunette berjaya. amien.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dah kate, x terpk pun..tp Amiiinnn... tq for the nice words ;)

      Delete
  14. a'ah jumpa nadot sekali , ya allah meriah sungguh gelagat dia .suka ..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails