July 18, 2012

Wordless Wednesday - 7 Tips Blogging di Nuffnang Blogopolis









28 comments:

  1. Terima kasih... Banyak tips yang berguna tu :D

    ReplyDelete
  2. tq sgt2 sudi dtg blog saya, klu blh kasik rvc tu mmg dahlame saye kasik ;p..take note your comment :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rvc tu apa ya? Alhamdulillah,dipandang pada sudut positif..

      Delete
  3. Terima kasih di atas perkongsian Tips yang diperolehi ketika menghadiri Nuffnang Blogopolis 2012..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Abang Eriqazz, terima kasih sebab sudi berkongsi... Nie nak tanya, visitor widget tu boleh kah letak ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepuk dada,tanya selera...eyriqazz pun tak removekan..hahaha...

      Delete
    2. Tu la.. tertanya2 jugak.. apa problemnya dgn visitor widget tu ye?.

      Delete
  5. terima kasih kerna berkongsi tuan...tips yang menarik...

    ReplyDelete
  6. good tip =)
    thanks for sharing.

    ReplyDelete
  7. nice tips. thanks for sharing

    ReplyDelete
  8. Ada info didalam entri ini serta merta telah diambil tindakan. Terima kasih bro berkongsi ilmu. :-)

    ReplyDelete
  9. Dah kena lebih agresifkan BRANDING blog kita semua kan.... go for OFFLINE NETWORK....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Food blogger cam bro lagila penting bina jenama dan perbaiki Offline Network...

      Delete
  10. byk info.. byk lagi yg blom apply :)

    ReplyDelete
  11. hahaha..senang gini..terus paste gitu! hehe

    ReplyDelete
  12. TQ untuk info tersebut..dkna masih baru dalam dunia blog..harap dapat tunjuk ajar selanjutnya :)

    ReplyDelete
  13. dia orang cuma bagi tips, yg penting blogger tu terkenal dah dan entri dia mmg superb...

    ReplyDelete
  14. alamak, bercakap pasal header tu saya rasa header saya memang sederhana saja. Tidak ada grafik ataupun gambar menarik. Sekadar huruf dan link ke berbagai kategori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi bro? carila header yang lebih sesuai...

      Delete
  15. thanks share tips tue bro...cuma eyza nak tanya pasal tips no 6 tue...pasal visitor widget...maksudnya apa ea?

    ReplyDelete
  16. Thanks untuk perkongsian ini...tgh pikir cam ner nak create header yg menarik...sy budak br belajar...do visit me at http://inaainaziran@blogspot.com
    Tq...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails