August 12, 2012

Beli Emas Guna Duit Blogging


Kata pepatah, "Masa Itu Emas". Kata Eyriqazz, "Beli Emas untuk Masa Hadapan". Alhamdulillah, duit blogging kali ini bolehla beli beberapa gram emas.Start small tapi kalau konsisten InsyaAllah akan nampak hasilnya in future. Emas 999 Purity, 1g around RM200. Juga bercadang utk tukarkan some of Hadiah Cash dengan Emas ini untuk Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Jadi, yang belum join, silala join, Hadiah emas bakal menjadi milik pemenang.

23 comments:

  1. bestnye beli emas..mmg untung lau beli emas ni. tp kena pandai pilih tmpt gak.kalau lain2 tmpt hrga xsama kan..belah pntai timur 1gram emas lg murah dr tmpt2 lain.

    ReplyDelete
  2. Tahniah sebab sudah bisa beloreh banyak lewat blog Semoga satu hari saya bisa seperti Anda

    ReplyDelete
  3. untung la sapa yang dapat nanti,..:)

    ReplyDelete
  4. ok. hadiah GA menarik :)
    nak joinnn

    ReplyDelete
  5. Sekarang sy suka beli emas dari menyimpan duit di bank.heeee....

    ReplyDelete
  6. mohon dipos emas tu ke rumah saya..hahaha

    ReplyDelete
  7. Wah menarik emas sebagai hadiah utama contest.

    ReplyDelete
  8. Lepas ni rumah kena pasang mangga byk sikit.. Takut org rompak tokey emas ni..he3

    ReplyDelete
  9. pergh! terbaik...
    Aku ada stategi sendiri untuk join.. tgk nanti...

    ReplyDelete
  10. fuyooo...investment..investment... ;)

    ReplyDelete
  11. Bagus juga idea tu.. Saya pun pernah terfikir untuk hadiahkan emas kepada bakal pemenang Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular yang bakal diadakan pada hujung tahun ini..

    Insya Allah.. Kalau segalanya dapat berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  12. steady... emas satu gram.. =)

    ReplyDelete
  13. Tahniah.. Memang pilihan yg tepat..

    ReplyDelete
  14. Nak ikut jejak langkah eyriqazz jugak!!!

    ReplyDelete
  15. wah bagus tu. dengar cerita harga emas sedang rendah sekarang. masa yang bagus utk buat investment dengan emas

    ReplyDelete
  16. wahh..dah banyak dah emasnya ye..

    ReplyDelete
  17. memang best beli emas dengan duti blogging :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails