August 9, 2012

Income 4 Angka dengan Berblogging?

Bolehke Buat Duit dengan Blog? . Umm, Action speak louder than word :

Income 4 Angka dengan Berblogging...RM4,978.38
Ohh, Bukan Eyriqazz punya, Ini Ceeramoon punya ,salah seorang Mama blogger yang agak famous dan berjaya... Income blogging rasanya konsisten 4 angka...

Bolehke jana Income 4 Angka dengan berblogging? Umm, jawapan Eyriqazz, boleh...Pecahkan ruyung dan dapatkan sagunya. Kalau nak dikatakan, nowadays pun dah ramai bloggers yang menjana bukan 4, tapi Income 5 Angka dengan blogging contohnya Redmummy, Beautifulnara, Amanz, Rotikaya, Oh Bulan, Oh Artis to name a few. So, 4 angka tu rasanya dah ramai bloggers di Malaysia yang merasai . Reasonnya semakin ramai advertisers yang percayakan pengaruh blogging. 

Yey, Cek Eyriqazz dah sampai dan selamat di bank in kan..
Habuan untuk Isteri, diri sendiri dan juga untuk simpanan
Amountnya? InsyaAllah, eyriqazz revealkan di Ebook pertama Eyriqazz nanti.. Berminat?

Again, teruskan dengan minat yang anda ada dan tulis ikut apa yang anda suka dan bukannya terikut2 dengan pengaruh rakan sebaya.. U will enjoy it more, tak gitu?

37 comments:

  1. Replies
    1. Tahniah Bro Eyriqazz..

      Saya rasa cek Bro kali ni tentu cecah 4 angka..

      Bila agaknya saya nak dapat cek sebanyak tu.. hehehe

      Join SEO : Eyriqazz Vs Denaihati

      Delete
  2. wah... banyaknye... syok.. sy x pernah cash out pong :(

    ReplyDelete
  3. walawehhhhhhhh
    gaji 2 bulan tu

    ReplyDelete
  4. belum ada peluang merasa 4 angka...tp alhamdulillah dekat2 dah..insyaAllah lepas ni kena kerja keras lg =)

    ReplyDelete
  5. yeayyyyy... meatball IKEA!! HURAAYYYY

    ReplyDelete
  6. iye...blogging lebi seronok jika kita buat dengan gaya kita sendiri. bukan maksudnya tak boleh tiru orang lain. tapi kalau semunaya nak tiru, nak menonjolkan diri kite yang sebenar..

    ReplyDelete
  7. tak pernah merasa income 4 angka lg..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tak sia-sia menulis blog...ada hasilnye...tahniah...kkida tumpang happy...:)

    ReplyDelete
  9. tahniah bro dgn rezki yang semakin hari semakin banyak...

    setuju dgn ayat last bro..jadilah diri sendiri dalam berblogging..bukannya klon mana-mana pihak.

    ReplyDelete
  10. berblogging tak boleh malu malu promote diri kan. content bagus tpkalau tak pandai promote pun susah jugak. content tak original dan promote je pun tak bole jugak..

    ReplyDelete
  11. jeles jugak sy ade yg berblogging dpt hasil... tp, sy masih tercari2 bagaimana blogger boleh dpt income sebnyk tu... boleh ke eyriqazz bg thu mcm mane boleh dpt income melalui blog???

    ReplyDelete
  12. wah dah nak kuar ebook ke bro? terbaek lah..

    ReplyDelete
  13. Bro dah nk kluakn ebook? Wow..another awesome step.

    Sy xpernah tgk sis ceera reveal income blog dia. Hebat jgk rupanya. no wonder adik dia Sepet dah jd fulltine blogger..mantap.hebat.. Impress sy.

    Abg pye income blog lagi la.....kalah pocket rocket men.haha...

    Tahniah bro! Always inspire me.. :))

    ReplyDelete
  14. wah..ek?ben asaari xde eh dlm senarai dpt byk tiap bln eh?haha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/kegilaan-suka-beli-benda-cute-baby.html

    ReplyDelete
  15. tahniah..betul, gandakan usaha, mesti boleh punya... :-)

    ReplyDelete
  16. ok aja buat e-book. Hmmm, saya pun plan nak buat e-book tapi sampai sekarang tak jadi-jadi... kena ada semangat baru boleh

    ReplyDelete
  17. Hebat bila sudah dapat pendapatan dengan bloging sehingga 4 angka. Tertanya-tanya juga apa yang membolehkan dapat pendapatan begitu lumayan sekali.

    ReplyDelete
  18. alhamdulilah..
    raya sakan lagi tahun ni ye??
    heheheh

    ReplyDelete
  19. 3 angka pun susah, belum sampai 4 atau 5 angka
    setuju dgn bro, pecahkan ruyung dahulu..
    usaha tangga kejayaan
    Sop boleh! hehehehe

    ReplyDelete
  20. Waah. bestnya. Liza punya duk 3 angka ja. Tu pun berjanggut tunggu..

    ReplyDelete
  21. saya punya tak muncul2 lagi.. huhu

    ReplyDelete
  22. Huhu asal saya punya tak sampai lagi ni.. posmen dah cuti kot.. hehehe

    ReplyDelete
  23. tahniah tahniah...huhuhulur sket bang.. (^_^)

    ReplyDelete
  24. Yelar abe Hensem.. Ebook Abg Eryqazz (sambil korek telinga...)???

    ReplyDelete
  25. aku dapat cek nuffnang dah cukup bagus dah. malas dah nak kira angka. haha..

    ReplyDelete
  26. wahhh....tahniah....cik siti belum pernah lagi merasa cek dari nuffnang...

    ReplyDelete
  27. bile la sarah akan dapat macam tu.macam tak je

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails