August 28, 2012

Kisah Goodiebag Kenduri Kahwin

Balik raya baru-baru ni, sempatlah hadiri beberapa majlis/kenduri kahwin. Alisya laa orang yang paling excited, menanti goodiebag :


Macam-macam keletah Alisya

Kreatif goodiebag skangni. Pelbagai bentuk, corak, dan etc. Rambang mata Alisya dibuatnya. Gula-gula, mainan, bunga telur, etc... Sampaikan ada sekali tu Alisya nangis terus nak jumpa tuan rumah taknak makan...Nak goodiebag je...


Mama,mama, nanti nak pi mana pula?

P.s : Goodiebag, nampak kecil, tapi besar juga belanja nya kan?

9 comments:

  1. anak buah pon berebut nak goodiebag..=.='

    ReplyDelete
  2. betul.. kalau dulu bunga telur rm1 dah dpt. skrg goodiebag kalau x rm2-3. mana nak best..

    ReplyDelete
  3. goodie bag skrg mcm2 ada...klu buat bisnes ne..ada ke yg nak eh?haha

    ReplyDelete
  4. jemput le ke kenduri sy di dewan gemilang , ukm . 15 sept ni. nnti alisya dpt gula-gula la... :D

    ReplyDelete
  5. Dalam Goodies bag biasanya diletakkan gula-gula memanglah budak suka. :-)

    ReplyDelete
  6. Part goodiebaglah yang paling memerah otak sebab nak bagi yang terbaik dan taknak terlebih bajet

    ReplyDelete
  7. budak2 pun dah pandai sekarang nak goodies bag je.. hehehe

    ReplyDelete
  8. memang mahal jugak belanja utk goodibag tue sebab tue sesetengah tuan rumah memilih tetamu utk diberi goodibag..kalau sua sampul ketika bersalam, baru goodibag bertukar tangan hurm..

    ReplyDelete
  9. Betul tu, nak letak dalam tu pun makan modal jugak, macam2 nak boh especially untuk kawan2 ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi