September 21, 2012

Camne Nak Pujuk Suami Merajuk?

kalau suami merajuk macam mana lak?? heheee

Apa pandangan korang? Camne pula nak pujuk suami merajuk? Kongsi-kongsikan.... 

17 comments:

  1. Hahahahaaa... Aku merajuk la camni

    ReplyDelete
  2. takyah pujuk..hehehehe...ala masakkan je yg sedap sedap :)

    ReplyDelete
  3. Assalam, kalau suami merajuk nie lain sedikit dari isteri merajuk sebab kalau isteri merajuk senang jer kena pujuk... tapi nie kalau bab suami dah merajuk pergh memang susah nak pujuk sebab mungkin ego atau saja nak tengok adakah isteri tu sayang dekat suami... erk apa aku merepek nie... tak da pengalaman lagi dlm bab2 mcm nie... (^_^)

    ReplyDelete
  4. kena pujuk gak eh... tak gentleman la cam tu... hahaha

    ReplyDelete
  5. masak je kot..hehe..sbb laki kalo ngajuk x beria sgt..;)

    ReplyDelete
  6. Rasanya bro Shakiddo susah hendak merajuk sebab duit Nuff masyuk. :-)

    ReplyDelete
  7. senang jer nak pujuk suami.. ehem2 je... :)
    nak pujuk boypren yg susah.. hehehd

    ReplyDelete
  8. Masak saja ke..tak best la macam ni. kalau pujuk pergi beli kereta ke atau makan kat hotel boleh tahan jugak...

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. senang je.. bagi kamera dslr ataupun iphone 5, elok la suami tu.hehehehehe

    ReplyDelete
  10. perghh.. mmg jambu ini model,dalam hati byk taman

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... siut. gua penyayang gitteewww... hik3

      Delete
  11. Kalau suami MM merajuk senang jer.. Just senyum & layan jer kerenah rajuk dia.. Tak sampai 10 minit ok la dia.. =)

    ReplyDelete
  12. Slalunya bini aku diam je...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails