October 23, 2012

Bila Masa Nak Exercise?


Bila Masa Nak Exercise? - Soalan diajukan oleh Nadot bukan nama sebenar

12 Tahun dulu : Johan Merentas Desa Sekolah 
Kini :  Ooo, Ooo, Papa ada Baby
Umm, di manakah Silapnya? Kenapa tiada masa untuk exercise/bersenam? Kenapa boleh je terjah tempat-tempat makan tapi exercise tak boleh pula? Apa alasannya? Umm, camne nak memotivasikan diri? Any idea? Kalau Kevin Zahri pun belum mampu memotivasikan Nadot, apatah lagi Eyriqazz.


P.s : "Jika Ada Kemahuan, Atas katil pun Boleh Exercise" - Aaron Aziz bukan nama sebenar -

25 comments:

  1. Boleh bro.. weekend pagi jogging kat titiwangsa la..Amacam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu idea yang menarik tu.. Bila kita pergi tempat rekriasi macam ni, kita akan termotivasi untuk exercise..

      Masakan tidak.. Bila awek2 dok berjoging 2-3 round dihadapan kita, takkanlah kita nak jalan kaki jer.. Tentu tercabarkan.. hehehe..


      Senarai Peserta terkini Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2..

      Delete
  2. Ditempat kerja boleh boleh senaman. Bergantung kepada kemahuan sebenarnya.

    ReplyDelete
  3. Keinginan untuk bersenam dan kurus itu...saye memahaminye...

    ReplyDelete
  4. zie bertahun giler tak bersenam taw. sgttt lah tak sihat nah..hehe. mim alif lam sin arr eyriqazz...hehe

    ReplyDelete
  5. Sop dahlama x bersenam nih
    katanya nak buat main batminton? jadi ker bro?

    ReplyDelete
  6. jenjalan pun exercise juga....:-)

    ReplyDelete
  7. masa bujang rajin je aku join maraton.. tapi bila dah kawin.. maraton atas katil je.. hhuu

    ReplyDelete
  8. Kena guna pengangkutan awam, naik turun tangga... jangan guna lif... Senaman jugak kot mcm tu..

    ReplyDelete
  9. teringin nak tgk bro kurus macam dulu lagi..

    ReplyDelete
  10. benda paling simple, nak naik ke pejabat atau mana-mana gunakan tangga jauhkan dr gunakan lift lain2 alternatif yg x memerlukan kte bergerak

    ReplyDelete
  11. memang kena berkorban masa cthnya pegi aerobic--and now MZ dh join swimming kelas gak--eyriqazz nak join boleh gak--ada kelas utk lelaki dewasa--my hubby+adik lelaki dh register cuma kelas lom start sbb lom cukup prg utk kelas lelaki tu...

    ReplyDelete
  12. saya pun tak exercise tapi setiap weekend paksa diri bawak anak2 ke park so kalau jalan2 tu consider exercise tak? :)

    ReplyDelete
  13. Kadang-kadang,bila dah sebok tak sempat nak bersenam dah, sebok yang berpanjangan kan..

    ReplyDelete
  14. Hurmm... jom kita pergi spa - layan steam bath....kasi kuar peluh jantan tu....ekekekeke

    ReplyDelete
  15. gambar yang 12 tahun dulu tu betul2 slim ye bro...hehehe

    ReplyDelete
  16. Jadikan senaman satu aktiviti di hari minggu :-)

    ReplyDelete
  17. drive kereta dikira sbg satu exercise x? eehehe

    ReplyDelete
  18. senaman depan TV pun boleh, janji ada kemahuan .. =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  19. ena skang nie mmg tgh berusaha keras..blk kerja singgah gym..cha yok cha yok

    ReplyDelete
  20. tapi apsal gua rasa gwa nmpk lu lagi endsem sekarang berbanding dulu? bukan mau bodek, tapi mau nasik goreng kambing ajer

    ReplyDelete
  21. bila masa?? jom laaa jogging... aku pun nak exercise balik nih... hik3

    ReplyDelete
  22. suka gambo last sbb pakai jersi Holland..

    Tengok sini ==>> Melampau Juga Bisnes Ini

    ReplyDelete
  23. Hahahaha.. Nadot la jugaakkk... Kejam kejam!
    Kevin zahri kate dia boleh trime sy seadenye, tu pasal sy kekal cenggini.. Hohoho

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails