October 23, 2012

Kisah Buffered Earning/CPUV


Alhamdulillah, boleh tahan juga Buffered Earning/CPUV Nuffnang bulan ini walaupun mood berblogging agak ke Pulau Tioman sedikit. Merasa la Income 4 angka lagi bulan ini dari berblogging. Alhamdulillah, boleh buat modal bawa keluarga pergi bercuti ke Legoland Malaysia dan Cameron Highlands hujung tahun ini.

Betulke kalau trafik tinggi, Income tinggi untuk CPUV? . Jawapan Eyriqazz, Yes and No. Yes kalau kena caranya, no kalau tidak kena caranya. InsyaAllah, akan dikongsikan di my first ebook. Dah masuk muka surat 19. Lemau benar mood nak menulis sekarang ni.


Yup, trafik eyriqazz.com pun tak tinggi mana, just average, tapi 3 angka CPUV sebulan, rasanya konsisten setiap bulan . 

P.s : "Blog Smart, Better Rewards"

29 comments:

  1. mmg kena belajar nie dr sifu :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Bro Eyriqazz..

    Bila Bro nak siapkan ebook tentang jana pendapatan melalui Nuffnang ni..

    Saya dah tak sabar nak baca ebook tersebut.. nak bala cara paling berkesan jana pendapatan melalui nuffnang..

    Senarai peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2

    ReplyDelete
  3. Tahniah Bro..

    Entah bila nak dapat merasa macam ni....

    ReplyDelete
  4. Teringin nk tahu apa rahsianya....:)

    ReplyDelete
  5. oh..macam tue ka..CPUV mmg boleh buat duit tmbahan pula menggunakan SEO yg betulrsanya..:P, thanks sharing

    ReplyDelete
  6. Hendak mendapat trafik yang konsisten bukan mudah. Sebab itu ada yang bermain keyword untuk mendapatkan trafik.

    ReplyDelete
  7. amboiiii cuti cuti ajer yek....untuk wifey :-) wahhh merasa la alisya main2 kat Legoland...

    ReplyDelete
  8. bila tgk rakan2 sumer UV tinggi. jeles juga.....tp kene sedarla. sendiri tak update blog. tak kan nak mengharapkan UV dtg sendiri kan?? hik3...

    walaupun agak traffik sumer dtgnnya dari EYRIQAZZ.COM... tapi masih kene pelajari teknik untuk meningkatkan UV...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  9. Kalau lah dapat tahu rahsianya.. Hehe.. Dah bertahun berblog still tak dapat cashout lagi ni.

    ReplyDelete
  10. traffic tinggi tapi kena ada CPUV...kalau tak de CPUV tu, setinggi mana pun traffic,memang tak merasa lah nak cash out---blog me dah dekat setahun kot tak de CPUV

    ReplyDelete
  11. wah dah 19 page banyak dah tu.. hope success bro E-Booknya

    ReplyDelete
  12. Salam,dapat 3 angka pun dah banyak.. sape nak bagi.. saya tak tau lagi bile bleh cash out :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah, seronoknya bila baca blog orang sume dapat CPUV/BE n income banyak2 ni.... teringin nak merasa, tapi... masih diusahakan sekarang ni..

    ReplyDelete
  14. kene mintak tips nih..hhwhw...tips free cikit..hehehe

    ReplyDelete
  15. rmmm bilalah nak jadi mcm ni ye.,tahniah

    ReplyDelete
  16. dah lama menanti..huhuhu..cepat2 la release..hehehe

    mksyahir.com

    ReplyDelete
  17. actually aku memang nampak dah ke laut tiomannya mood bro tuh... sebab nak raya kut.. or sebab banyak koje kat opis.. heheehe

    ReplyDelete
  18. Banyak nye trafiiikkk.. Haiishhh
    Ape? Baru 19 page??? Jadikan buku tu 20 page je la pastu jual.. X sabar nak bace. Hehehe

    ReplyDelete
  19. ebook? bgs jugak blh share idea berblogging.. bkn sng nk hasilkan 1 ebook.. amek mase, usaha n idea.. org yg btl2 ade kesungguhan je mampu hasilkan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails