October 31, 2012

Dari RM2.50 ke RM180.93

Semalam eyriqazz ada kongsikan Income RM2.50 berblogging. Hari ini hari terakhir kalau nak cash outkan earning bulan ini, so gatal-gatalkan tangan check Earning. Yey, rezeki hari terakhir :


Dari RM2.50 ke RM180.93

Alhamdulillah, rezeki . Terus eyriqazz tekan cash out. Lepas la untuk belanja lunch kat ofis untuk sebulan ni. Rahsianya? Sabar-sabar, soon. InsyaAllah my first Ebook akan siap bulan November nanti (my birthday). Akan eyriqazz kongsikan rahsia/tips yang eyriqazz praktikkan selama ini di ebook tersebut.

Tapi, for starter mungkin boleh praktikkan 37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea ini. Trafik blog yang lebih konsisten dan bermutu, akan memudahkan untuk generate Income dengan blog.

29 comments:

  1. heppy birthday eyriqazz.. hahaha =p

    ReplyDelete
  2. ala bro cepat lah launch kan ebook tu teruja nak bacanya, btw awesome lah baru tadi ptg baca entri yang 2.50 tup2 mlam ni dah 180.93 mmg hebat

    ReplyDelete
  3. Hebat la bro.. Tak sabar nak tau apa rahsianya...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah murah rezeki bro...:)

    ReplyDelete
  5. Dalam tempoh sehari je dah bleh cashout...padu!! Kalau didarab dgn 30 hari..average bleh dpt lebih 3k..!!!

    ReplyDelete
  6. feeewwwiiiitttt... BE punya metered earning tu... leh blanje gua mee ketam dan meatball ikea.. hihihihi

    ReplyDelete
  7. Nak keluarkan Ebook? Okay nak beli! Make sure jangan pusing2 cerita. Cerita straight to the point please. Hahaha..Bunyi desperate kan? Hahahah

    ReplyDelete
  8. menanti buah tangan iman ^_*

    ReplyDelete
  9. woww....asyukk.. bila abam eyriqazz nak blnja ni.. hikhik

    ReplyDelete
  10. wah! apa rahsianye ...tertanye tanye nih!

    ReplyDelete
  11. Eyriqazz, ko memang terbaik derr

    ReplyDelete
  12. ini yg Sop jeles selalu...
    mana aci dr RM2,50 ke 180.. org lain sumer sket3.. hehehhe
    tahniah bro
    boleh belaja Sop sekaki :)

    ReplyDelete
  13. bestttt2.. sy punye 0.50 dh berbulan2.. hahaah

    ReplyDelete
  14. eyriqazz nanti nak jual brape ebook jana duit dgn blog tu? kasi murah2 la,,hehe apa2 pun tahniah dan sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah.
    nanti bila dah siap ebook tu jgn lupa bagitau,,nak ambik pengalaman otai

    ReplyDelete
  15. wah semua kenkawan aku da tulis ebook ni..

    ReplyDelete
  16. cmne nak jana duit dgn blog ni.. nak masyukk gak.. hehehe ^^

    ReplyDelete
  17. Trafik blog masih belum tinggi untuk menawan hati advertorial. Nasib baiklah ada blogger-blogger otai yang sudi kongsi projek advertorial dengan mereka bagi yang blog trafik rendah.

    ReplyDelete
  18. syok betul duit masuk kan :) bila ntah nak belanja eliss ni :p mee ketam laa...

    ReplyDelete
  19. Wuh terujanya nak tau macam mana boleh jadi macam tu

    ReplyDelete
  20. ... just nak share my story, baru-baru ni saya dah cash out Adsense earning begitu juga Nuffnang, namun Nuffnang tunggu lama sikit sebab saya tidak gunakannya di blog utama. Walaupun blog saya itu dalam bahasa Melayu sahaja tapi dah boleh keluarkan Adsense tiap bulan sejak Mei 2012 yang lalu. Baru saja berblog sejak 7 Disember 2012.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi