October 2, 2012

RM8,721.15 Income Blogging


2 October 2012 - RM8,721.15 
Yeyy, Pakcik Kayooo!!!

Perghh, murah rezeki pakcik eyriqazz bulan ini. Almost 5 angka tu... Hahahaha, jangan mudah terpedaya. Rasanya ada "System Bug" di Sistem Nuffnang. Nak kena inform diorang. Duit yang sepatutnya bukan milik eyriqazz, hukumnya haram kan? 

P.s : Kan best kalau ianya betul kan? Boleh ambil cuti tanpa gaji 2 bulan...Hahahaha....

55 comments:

  1. wahh...kalau btol beshnye... :)

    ReplyDelete
  2. wah...memang kayo dah tu...kan kan...

    saya ni tahun ni takde langsung Be...takpelah...

    ReplyDelete
  3. huh!!ingatkan betoi2x dpt bawu nak mntk belanja..hahaha

    ReplyDelete
  4. Macam mana boleh terjadi? Hampir 10k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. magic...server exabytes ada problem kot

      Delete
  5. baca je entri ni terus tengok kat earning sendiri.
    tetiba je total earning dah RM 500..huhu
    BE berpuluh2 dapat.
    rasanya system bug ni.

    ReplyDelete
  6. Aku anggap income dari blogging sbg bonus..sbb hanya mampu cashout sthn.sekali je...heheh..mcm bro eryqazz n shakiddo...tetiap bln cashout...kira mcm gaji dah tu...heheh

    ReplyDelete
  7. oh, duit saya tu dia tersalah masuk kat iman :p

    ReplyDelete
  8. heee, acct saya pun sama..tapi idak ler sebanyak 5 angka tu..cuma tetiba ada income pada CPUV...ajaib!

    ReplyDelete
  9. pergh..bestnya kalau dapat angka cam2

    ReplyDelete
  10. banyak tu tuan...kalo nuff cakap tu mmg tuan punya,mmg goyang kaki sebulan

    Tengok sini ==>> Hak Eksklusif Seorang Perokok

    ReplyDelete
  11. memang kayolah lau lh dapat pendapatan online cmni^^...insyallah kalau usaha keras pasti akan dapat memilikinya...

    ReplyDelete
  12. ops...koz nyer pun income rm200 wow...ahak...ada masalah sistem kot nuffnang ni^^

    ReplyDelete
  13. Assalam, memang terkejut juga saya Abg Eyriqazz dengan income mcm tu... saya pun sama juga, tetiba pula income nuffnang melambung tinggi... terkejut beruk jadinya... haha

    ReplyDelete
  14. puteri kena benda yang sama..tetiba terasa diri ini kaya..hehehe

    ReplyDelete
  15. Hebat betul dalam masa dua hari dapat duit banyak tu. Hehe..

    ReplyDelete
  16. Perghhh.. Kalaulah benar sebanyak tu. Senyum sampai telinga :D

    ReplyDelete
  17. wah ni lagi hebat, dapat beribu2. haha solehah cme dapat 69 BE je.nuffnang dah sengal! haha :D

    ReplyDelete
  18. aku punya pun macam pelik saja haha

    ReplyDelete
  19. terkejut juga tengok...
    ingat betul sakni...

    kalu betul memang best la,,^_^

    ReplyDelete
  20. rasanya nak pejam mata tgk yg bawak. tengok yg atas je :)

    ReplyDelete
  21. kalau sop cash out dulu baru, dah dapat cek.. baru inform
    kata pinjam dulu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju...nak rasa duit nuffnang je...pastu bayar balik.

      Delete
  22. woww..congrats!rezeki tu..i salute u bro!!

    ReplyDelete
  23. klu betul mmg betul2 p.cik kayo la :D

    ReplyDelete
  24. fuyoooo....banyaknyer...cer try cash out....hehehe

    ReplyDelete
  25. wahhhhhhhhhhhhhh best tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  26. Hampir tertipu.. terkejut jugak tu...

    ReplyDelete
  27. tapi tak mustahil income eyriqazz cecah RM8k per month kan..amiin me doakan utk u

    ReplyDelete
  28. wow ternganga akak di buatnya...kalaulah betul best kan tapi hak orang mana boleh ambil...haram untuk di nikmati anak-anak dan isteri. Biarlah sedikit tapi halal

    ReplyDelete
  29. Hihi..patutla td check pun mcm plik value nye

    ReplyDelete
  30. Sistem baru ni ada probl3m kot bro.. Hari tu churp2 ramai yg kurang earning.. Ada juga yg terlebih2.. Hehehe

    ReplyDelete
  31. tapi yang pelik, buffered earning banyak lagi dari advertorial haha

    ReplyDelete
  32. Fuhh! Kayo la pakcik eyriqazz! Haha! Rasanya memang ada sistem bug la dalan nuff nih.. MM punyer pon tetiba dapat CPUV campaigns.. Banyak plak tu.. Padahal tak pernah2 pun lagi dapat CPUV Campaigns nih.. Yang paling best, tahun campaigns tu blog ZPC pun tak wujud lagi.. Haram2.. Takdenya nak cashout der.. Hehe..

    ReplyDelete
  33. hebat... aku punya nufnang takdelah perform sangat. Google Adsense yang perform better

    ReplyDelete
  34. terliur tengok earning macam tu. Bila agaknya dapat merasa.

    ReplyDelete
  35. papa alisya... kasi ketam tiga ekor! eh silap.. tiga kolam.. boleh beli woooo.. hahahaaa.. hope NN alert hal ni. kat churp2 aku dah inform dah lebih earning

    ReplyDelete
  36. byk tu........saya punya punya duit terlebih dlm rm20 jer..

    ReplyDelete
  37. saya cek saya punya pun sama macam eyriqazz.....tetiba jadi banyak...tapi tak ler beribu.....beratus pun tak....bertambah dalam 20 hinggit gitu jer....rasanya silap juga tu

    ReplyDelete
  38. haha.. aku pun terkena td.. tapi skrg nuffnang dah btulkan balik dah.

    ReplyDelete
  39. hahaha.. kalaulah betul.. kayo tu..

    ReplyDelete
  40. masyuk. masyuk sungguh....hehe

    ReplyDelete
  41. kalau x kali akan datang insyaAllah boleh caya.

    ReplyDelete
  42. sy ari tue pun terkena jugak..ingatkan betul earning dpt 100++...padahal xsampai lg ke angka tue..hehe..

    ReplyDelete
  43. Tahniah...banyak tu...boleh hidup 2 bulan belanja.

    ReplyDelete
  44. hahahha..mati2 aku ingt btol2..
    tp kalo jadi realiti mmg syok habis..

    ReplyDelete
  45. ingatkan betol2

    memang syok habis kalau betul..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails