November 8, 2012

Cara Tengok Tapak Kaki Dara

Camna dan apa cara nak tengok tapak kaki dara? Umm ,kenapa nak tahu ya? Bakal berkahwin dan nak tengok status bakal Isteri ke? Fuhh, susah juga nak menjawab tu.

Ini tapak kaki Bukan Teruna. Nampak macam masih "Suci" lagi kan?. Hik3..

Maaf, saya takde rahsia camne nak tengok Tapak Kaki dara
18 tahun ke atas only, Rahsia Seks Suami Isteri --> http://goo.gl/u13xu

Namun, untuk tidak menghampakan, bolehla rujuk dan hubungi mereka ini . Mereka ini memang mahir dalam ilmu "kedaraan" ini :

Or
Makcik Goyang sebelah eyriqazz ni.

37 comments:

  1. sebelum check kaki anak dara..check dulu kaki teruna.. kalau ada cagu confirm dah tak teruna.. (jgn caya aku mengarut je tu.. hehehe)..

    Kenapa cari yang DARA kalau diri sendiri belum tentu Terunanya.. heheeh

    ReplyDelete
  2. mcm2 erk org search di internet nie
    tapi kan time sekolah dulu ada gak dgr2
    klu nk tgk org tu msk anak dara ataupun tdk
    try tgk tumit dan tapak kaki dia kemerahan ataupun tdk eheh

    ReplyDelete
  3. Tetiba saya ketawa baca entry ni...ingat tapat kaki dara kat atas nun....heheh.

    ReplyDelete
  4. hahahahahahahaha... kenapa pakcik goyang dan makcik goyang??hakhakakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab mereka suka bergoyangla bro...

      Delete
    2. sy statik je..tak reti goyang2... hoho

      Delete
  5. Hurmmm....makcik goyang tu dah rajin balik update blog beliau skang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah,nasib baik dia update..baruje ingat nak report SKMM

      Delete
    2. hahaha..suke suki je nak repot skmm....

      Delete
  6. men gitar hero xhajak..
    jom arr lwn ngn de..
    (*tetbe trkeluar tjk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg eyriqazz akan kalah la... naseb baik hari tu sy pair dgn kwn lain...kalau dgn eyriqazz msti sy kalahh.. hohoho

      Delete
    2. kasi can je tu buat2 tak terror..kan nanti ada yang nak sign contract ngan eyriqazz, payah pulak..

      Delete
  7. Punya la geli tengok tapak kaki macam tu. Haha

    ReplyDelete
  8. makcik goyang.. goyang kepala goyang goyaaaanggg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila nadot bilang goyang..adakah mampu menandingi inul goyang?

      Delete
    2. sy lg best dari inul!..jgn cabaar...hohoho

      Delete
  9. haha! tapak kaki dara? camne la agaknye nak check!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila check tapak kaki sendiri dulu..hik3

      Delete
  10. Belum sempat memerhatikan tapak kaki anak dara sudah kena side kick ala Bruce Lee. :-)

    ReplyDelete
  11. hahahaha...eyriqazz kejam...ape kene mengene saye dgn tapak kaki dara? hoho

    perasan antara keyword di atas "gambar perempuan lawa".. mesti diorang carik sy sebenarnye tu... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, kalau kat google image, "Gambar perempuan lawa" Nadot page pertama kan?

      Delete
  12. betol2... yakinlahh lelaki yg baik utk pmpn yg baik baik dan sebalik... lau diri tu belum tentu ok..jgn nk cae yg perfect..

    ReplyDelete
  13. first impression bile tgk gambar tu, ehh tapak kaki eyriqazz kne cocok dgn jarum ke??haha

    ReplyDelete
  14. hahaha.. tapak nenek dara tak nak tgok ke..

    ReplyDelete
  15. ehhh tapak kaki siapa tu? haha kena beli produk utk kaki yg kering tu...!

    ReplyDelete
  16. Haha..seronoknya duk bermain dram..emm kaki tu kenapa ada bintik2 merah..akibat pakai selipar yang merawat kaki ke tu?hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails