November 9, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan - Cinnamon Box, KL Festival City

2 tiga hari lepas, pergi dinner di satu restoran baru, Cinnamon Box, KL Festival City. Mak mertua teringin nak makan kat sini :

Sirap Selasih dan Ice Lemon Tea. Ambil set pakej
Nasi Pandan Sambal Udang, RM8.90 (termasuk air satu gelas)

Boleh tahan juga nasi pandan ni. Berselera Alisya dan eyriqazz makan. Memang puas hati, sedap dan meet my expectation.

Oh Som. Oh Sem..Yup, Azim n Papa memang ensem

Mee Kari untuk Mak Mertua. Serius voila dan nampak menggiurkan

Isteri order Mee Sup (tiada dalam gambar), bapa mertua order Nasi Pandan Ayam Rendang. Sedap juga kata diorang.

Cucur Ikan Bilis. Sedap,sedap...RM7.90
Antara menu yang paling sedap di sini, Pisang Karamel with Ice Cream ,Rm6.90

Tak cukup satu, order dua. Memang terbaik. Isteri siap ajak nak singgah lagi lepas ni. Makcik goyang pun dah excited nak tahu kat mana kitorang order. Bolehla datang dan belanja kami ya? 5 mins je dari rumah eyriqazz.

Suasana Santai. Kat Luar Restoran
Suasana di dalam. Lokasinya yang agak tersorok, no wonder dah terjah dekat 10 kali shopping complex ni, tak pernah terjah
5 orang makan, RM66.20. Berbaloi-baloi..Plus, takde service charge
Cinnamon Box, KL Festival City
Antara menu-menu menarik di sini
Cinnamon Box
Lot G-20 & AG-20, Ground Floor
KL Festival City
Taman Danau Kota, Setapak.
Tel no : 03-41317289

19 comments:

  1. Nice la bro...lepas jom pakat terjah WILLIAMS CORNER pulak yea

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing..kena mencuba jugak satu hari nanti ni...

    ReplyDelete
  3. Baru tahun nama pisang makan dengan ais krim rupanya Pisang Karamel with Ice Cream.

    ReplyDelete
  4. hikhikhik..bab makanan, harusla sy excited nak tau kat mane... hehehe
    dekat dgn umah eyriqazz, ape lg, boleh la blnje ramai2.. ;p

    p/s: azim mmg hensem betul!...papa nye??? tatau nak cakap camne yg tidak melukakan hati & perasaan... hahahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. cishh2, tande orang jealousss tu.....

      Delete
  5. boleh la cuba makan kat sini kalau pi situ :) terliur pulak tengok pisang karamel dengan aiskrim tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pisang karamel tu serius sangat sedap

      Delete
  6. yer la...makanan2 tuh semua nmpk ohsem la...:)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya bab makan2 ni..kira berpatutan la harganya :) jangan mahal je tapi rasanya hampeh! kiki

    ReplyDelete
  8. boleh cuba ni especially bila dah kering idea nak makan mana

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails