November 9, 2012

Juara MasterChef Malaysia 2

Yieza, memperkenalkan Juara MasterChef Malaysia 2, jatuh kepada :


Nurul Alisya Ilyani... Yeyy, Anak Papa Menang
Tips Anak Pintar --> http://goo.gl/hplkk

Suka bebenar Alisya dengan permainan masak-masak dan games masak-masak. Kalau dalam kereta, selalu lakonkan aksi tukang masak , suruh papa dan mama order makanan, alisya nak masakkan. Nak mengikut jejak langkah Ezani MasterChef Malaysia ke? Papa sokong je apa yang anak papa minat.

19 comments:

  1. Comel juara MC2 tahun ni :-) Semoga jadi anak yang baik kakak :-)

    ReplyDelete
  2. kecik2 dah suka masak2
    bagus...
    bleh tolong ibu di dapur ;)

    ReplyDelete
  3. lepas nie mak boleh goyang kaki, sebab ada anak dara yang pandai masak :)

    p/s: nice to meet you, dah lama dgar nama belog tersohor ni, but baru sekarang berani nak terjah sini :)...quite interesting :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah? tersohor? takdela, biasa2je..

      Delete
  4. Boleh masuk sekolah memasak. Bakal chef yang terkenal pada suatu hari nanti.

    ReplyDelete
  5. okaylah tu dah senang boleh bantu ibunya memasak...

    ReplyDelete
  6. Sempoi tempat tu..mcm betul2 kat kedai makan je..kat mana tu?

    ReplyDelete
  7. wahh... kecik-kecik dah tunjuk bakat dah... mesti sbb papa dia hebat masak gak ni.. (bodek utk dibelanje.. ;p)

    ReplyDelete
  8. waaaahhh.. alisya nak masa untuk papa ke? hehee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails