November 11, 2012

Dikir Kartun

Semalam menghadiri Family Day syarikat di Sunway Lagoon. Setiap department wajib membuat persembahan. Eyriqazz pun join sekali, department kami mempersembahkan Dikir Kartun :


Getting Ready. Ewah, siap ada Prop lagi

Macam nak pi sembahyang terawih je?

Jelas nampak 6 pax kalau dari belakang ni
Getting ready

Tukang mengarut in Action
Ewa bule...Ewa Bule...Ewa Bule teraju tigo

Hari ini...Pagi ini... Sunway Lagoon bersama kita

Ewahh, goyang jangan tak goyang

Dengarkanlah dari kami...Dikir kartun untuk semua
I can't sing, I can't dance but I can do it...Hik3
Mamat belakang biru-biru tu tak nampak muka ...Hahaha..

Ewa Bule, ewa bulee...

Kami tak kuat dan kami tak besar, bila bekerjasama semua jadi mudah (aksi wonderpet)

Perghh, naik serak suara dibuatnya

Happy mode..Dangdut jom

Jeng, jeng, jeng ,jeng....Bukan main lagi bila diberi peluang beraksi
6 Persembahan dari 6 Department, kami di tempat ke-3
Ok la kan? 

17 comments:

  1. Ketawa samlai menangis aku tgk pics nh Man.

    Hak3 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..siot je ko..support la skit...

      Delete
  2. Kalau ade versi video confirm lagi menarik nie... boleh dengar sore sorang-sorang....

    ReplyDelete
  3. Not bad at all. Sepatutnya ada video. :-)

    ReplyDelete
  4. bestnye! tapi best tgk je la..kalau nk join sekali x la gamaknye..segan..eheheh...xde video ke?hehe

    ReplyDelete
  5. tu diaaaa... nik jadi tekong ka? hehehehe

    ReplyDelete
  6. yg pakai rambut biru tu, terus tak nampak muka.. uhukkk..

    ReplyDelete
  7. yg baju biru tu nebes ke apa sampai x nampak muka...hahahah

    ReplyDelete
  8. fuiyyooo...mmg nampak ketak eyriqazz pakai cenggini..macho ah... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails