November 23, 2012

Fear Factor Selebriti Malaysia


Fear Factor Selebriti Malaysia di Astro Ria
Bulan depan bakal ke udara
Aaron Aziz sebagai pengacara
30 Selebriti bakal berentap di sana


Antara artis yang bakal berentap antaranya Jehan Miskin, Elfira Loy, Akim AF7, Dafie, Didie Elias, dan ramai lagi. Umm, siapakah artis yang menjadi pilihan saya?

Adakah Elfira Loy menjadi pilihan?  ( Kredit picture Here)

Bukan si Cantik Jelita ini yang menjadi pilihan saya. Pilihan saya adalah :

Jehan Miskin & Mejar Dr. Faiz

Fuhh, nampak badan ketak-ketak dan agak mantap pasangan ini. Their Biggest Fear adalah "Fitness Level" . Nak juga tahu macam mana mereka encounter masalah tersebut, kot-kot boleh eyriqazz praktikkan .

Siri Baru, satu kelainan dari Astro. Antara expectation saya untuk Fear Factor Selebriti Malaysia ini antaranya :

#Rahsia Sihat dan Macho macam Aaron Aziz

Harap-harap adalah perkongsian dan rahsia dari Pengacara Fear Factor Selebriti Malaysia ini. Yerlah, sebagai penonton, Aaron Aziz ini bolehla dikatakan "role model" untuk menjadi seorang bapa yang lebih berkeyakinan, sihat, dan nampak lebih bertenaga.

#Fitness Tips dari Celebriti 

Jadi artis bukan mudah kan? Kadang-kadang jadual waktu pengambaran yang sampai pukul 2-3 pagi, tentulah menguji kesabaran, fizikal dan mental kan? So, kongsi-kongsikanla tips sebegini ya?

Selain itu, sebagai bakal penonton sudah pasti saya nanti-nantikan agar adanya kejutan (takdelah boring sangat nak menonton kan?), Cabaran yang menguji both fizikal dan mental, Rahsia Kejayaan pemenang dan waktu Siaran yang sesuai untuk ditonton seisi keluarga. Cadangan saya, di hujung minggu (Jumaat-Ahad, antara pukul 9 hingga 11 malam).

Yieza, Come on Fear Factor Selebriti Malaysia. Serlahkan satu kelainan buat penonton. Lebih lanjut :




32 comments:

  1. tak sabar nak tengok ni..kat channel astro mana yer nanti nak siar ni? jgn kena tambah pakej lagi sudahhh laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fear Factor Selebriti Malaysia yang dihoskan oleh Aaron Aziz bakal menemui anda di Astro Ria (104) pada bulan Disember 2012..... ah, ada Aaron Aziz laju je ya?

      Delete
  2. tak sabar nak tengok kat utube..hahahah

    ReplyDelete
  3. nampaknya memang takde pengacara lebih layak kan... tapi kalau bro masuk nie confirm kurus siap ada 6 pack lagi... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tidak syak lagi..Bila pula nak buat Fear Factor Bloggers?

      Delete
  4. Harap selebriti kita kental. :-)

    ReplyDelete
  5. Eyriqazz cuba start masuk bootcamp..pas tu join la fitness mana2..sure leh dpt badan macam tu..kena start for diet..and makan ikut jadual berkala yg diberikan..psst...bleh tahan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...easy said than done...Kih3....

      Delete
  6. boleh layan ni.. sebab ada pak aaron.. hehehe

    ReplyDelete
  7. badan masing-masing... ketak bukan main... suke i tengok.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Badan AE pun ketak2..u tak suka tengok ke?

      Delete
  8. Alaaa teringin nk tengok tp rumah tarak astro...
    Sobs!

    Ikhlas dari..

    -peminat aaron aziz-

    Hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3...mintakla cik abang pasangkan astro

      Delete
  9. arun ajis pun ada jugak..wah..menarik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaron aziz dan boni kacak, mana lagi ketak2?

      Delete
  10. nak pilih aron aziz je boleh tak..??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh...coz dia bukan peserta..hik3

      Delete
  11. lepas ni boleh laaa kita buat Fear Factor Blogger Malaysia... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu cadangan yang menarik tu..Meh kita usulkan kat Astro..Blogger nya hanis zalikha, redmummy,fatin liyana, eyriqazz pun wajib ada..hahaha...

      Delete
  12. tak sabar nak tgk...
    lebih2 lagi ada aron aziz..hihi

    slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails