November 14, 2012

PKNS Disisimu - RM25,000 Hadiah Menanti

Anda kreatif? Pandai buat video? Mahu menang wang tunai yang menawan? Jika jawapannya YA, jangan lepaskan peluang untuk menyertai :

Pertandingan Mencipta Video Kreatif, Info Lanjut layari laman web PKNS Disisi Mu

Mudah je, buat satu video bertemakan PKNS kurang dari dua minit. Terma dan Syarat bolehla rujuk SINI.
Rezeki takkan datang bergolek, Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya?

19 comments:

  1. Perlukan ide kreatif dan berani bercakap dihadapan kamera.

    p/s: Selamat menyambut Hari Lahir kepada bro. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No pain, no gain kan bro? Thanks bro...

      Delete
  2. nak cuba juga buat video
    mana tahu ada bakat... hehehe

    ReplyDelete
  3. menarik juga hadiah yang di beri.. tapi nak buat vid tu yang...

    ReplyDelete
  4. nice.. tapi nak buat video apa ye.. hoho.. kena pikirkan idea ni...

    ReplyDelete
  5. eyriqazz masuk tau. jadi watak utama video tu... mesti menang sebab heronye dah la hensem, jambu lak tu! ;p

    p/s:ape lg..blanje la..dah puji ni..hoho)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..perli ya..nanti eyriqazz hire somebody buat video letak gambar2 nadot sebagai watak utama..hik3..good suggestion...

      Delete
  6. Eyriqazz, happy birthday!! Moga panjang umur.... Thanks sudi jengah2 blog Liza.

    ReplyDelete
  7. kena berani juga depan kamera dan tidak kaku :) Happy Birthday Bro

    ReplyDelete
  8. Siapa yang pandai buat video.. rugi tak join ni.. masih ada masa ni :-)

    ReplyDelete
  9. teringin jgk bt video..tapi bakat tak ada la palk..

    p/s: bro, pic duit sebakul tu terbaik la..haha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails