November 3, 2012

Rindu Blogging Event


Serius, rindu detik sebegini. Maksud Eyriqazz, blogging event. Umm, sekarangni nampak event blogging semakin menyepi. Rasanya time tahun 2010 yang paling best, begitu banyak event blogging [ My Top 20 Events with Nuffnang in 2010]. Time sebeginila mula merindui saat-saat begitu teruja dengan event blogging :


Begitu bersemangat Je Jai time ni. Sanggup dia carikan sponsor baju..
"Sama-Sama kita Doakan Buat Je Jai -

Rasa Macam Sifu je sekejap
Miss u guys,Robb Chew, Hana , Jen Atreyu yang semakin menyepi



Detik Pertama Geng Talibarut bersua muka
Dah lama takde event blogging untuk "Parenting Blogger"
The Best Event yang pernah eyriqazz hadiri

Hensem kan Je Jai time ni?
- Be strong bro, tanpa bro di event blogging now, rasa macam agak sepi dan kurang seri-
Dalam air pun boleh join event...Bestkan dulu?
My Pinky Moments
Beriya-riya Hanis Zalikha nak bergambar denganku time ni...
Skangni bila dia dah terlampau famous, jeling pun tidak eyriqazz (hahaha, ayat tipu, dari dulu pun memang Hanis tak menjeling eyriqazz)

Serius, walaupun dah ada anak dua sekarang, tetap merindui event-event seperti dulu... Nuffnang, bila agaknya next event yang menarik ya?

25 comments:

  1. memang bro... aku pun macam terasa sunyi tahun ni.. mungkin ada perancangan besar untuk tahun depan.. hope so.. leh kita lari2 macam astro iptv dulu.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....agak2 kalau kita berlari lagi, siapa yang menang ya bro?

      Delete
    2. betullah tahun ni rasanya aku gi satu je kot event nuffnang ni.. sejak ada ank memang terbatas nk gi mana2... aku pun rindu event2 nuffnang ni...

      Delete
  2. Lagi satu bro.... GPLUS skang macam tak aktif or function je skang nie.... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin mereka pun busy dengan aktiviti masing2..yerla, mereka pun ada kerjaya dan tanggungjawab yang lain juga....

      Delete
  3. Waahhh.. Bestnye byk event best2.. Eyriqazz anjurkanla event..blnje sume makan, sy msti join! Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..InsyaAllah, one day..memang ada perancangan camtu...

      Delete
  4. betul tu..rindunya masa dulu yang sangat best..terus jadi geng sampai sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..terus kamceng sampai sekarang.... first impression is not always right..Kusangkakan garang, rupa2nya punyalah happening dan happy go lucky kak ina kl...

      Delete
  5. bro,
    walaupun nadia tak penah pegi mana2 event nuffnang tapi tak dinafikan kesuraman dunia berblogging sekarang kan. kalau tahun 2010 dulu, perghhhh. macam2 cite dunia blogger. bro, nanti kalau ada anjur apa2 event nadia nak join sekaki ye. nadia nak sponser sikit sebanyak pon boleh. :) email nadia ke nadiafarahida@gmail.com ok brooo? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharu baca komen nadia..InsyaAllah, kalau anjurkan event one day, saya jemput nadia sekali...

      Delete
  6. mula sertai NUff event ialah Gabstby.. pas tu kerap sket...
    pastu slow blk... hehehhe
    kengkangan masa...
    tp harap boleh join byk event Nuff :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah,bro ada di event gatsby ekks?tuh memang legend event tu..masuk Malaysia book of record lagi tu

      Delete
  7. tak pernah join event before...bile time semangat nak join nih..tade pulak..hehe

    ReplyDelete
  8. Belum ada peluang untuk menyertai event Nuff kerana lebih sesuai untuk anak muda berbanding yang sudah berkeluarga.

    ReplyDelete
  9. Sonoknya event cenggini. Boleh usha ramai aweks.

    ReplyDelete
  10. wah...memang meriah la..sana sini event..

    ReplyDelete
  11. best bila join event nie, tambah kawan2 blogger.. Tapi mesti sedih sebab jejai tak join.. Aku semakin seronok join event nie bila mula kenal dengan jejai.. tapi skrg macam hila g sesuatu dalam dunia blog.

    sbg cadangan apa kata kalau bro create sayu event yg mana ramai boleh join. boleh kutip skit utk jejai.. aku akan tolong semampu yg boleh. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  12. ada event tp byk ubder churpchurp jer

    ReplyDelete
  13. pernah skali je dpt join event nuffnang yg gatsby tu..tp time tu tk prasan lak eyriqazz..mayb tgh bz main game..hehehe

    ReplyDelete
  14. xpernah join event blogger..mesti seronok...

    ReplyDelete
  15. betul tu, even saya tak pernah jojn eent nuff, tahun ni rasanya 1/2 je event yg menarik

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum eyriqazz....memang best jika ada event2 yg begini utk diingati...:)

    ReplyDelete
  17. emm tgokgambar tu memang seronok nmpknya eyriqazz join event..paling best dalam air tu la..hehe..patut la eyriqazz merindui saat indah tu..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails