November 2, 2012

Michelin Pilot Experience 2012 - The End

Final part, Michelin Pilot Experience 2012. Once in a lifetime opportunity, kejap pula rasa masa berlalu :


Tak sabar pula eyriqazz nak naik podium. No. 1 tu rasa-rasanya milik eyriqazz kot
Ehem-ehem, tengok piala dulu. Sabar ya encik piala
Ole-Ole dari Michelin
Hensemnya mamat tu. Macam ku kenal, tapi di mana ya?
Ehh,ehh,apsal orang lain yang naik podium ni?
Huk3, bukan rezeki ku..Eden sekadar di tempat ke-4 (nak sedapkan ati)
Team dari Malaysia. Best place,tempat ke-3 dan ke-4 (eyriqazz)
Happy time.
Bergambar dengan pemenang yang merampas kejuaraan dari eyriqazz

Sayala pemenang sebenar
Best-best
Selamat tinggal jaket
Michelin Pilot Experience, once a lifetime opportunity
Antara pengalaman terindah tahun ini

8 comments:

  1. Untung dapat naik podium. Kalau naik pelamin bersanding sudah pun dilakukan. Ha..haa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....ada chance ke naik pelamin lagi?kih3...

      Delete
  2. Tak dapat naik podium pun tak apa... Pengalaman memandu kereta lumba tu yang paling best sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,once in a lifetime opportunity...

      Delete
  3. bestnya bro dapat experience mcm nie.....

    ReplyDelete
  4. definitely pengalaman yg sukar dilupakan. pasti teruja punya. teringin sy nak cuba juga.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails