November 4, 2009

My Winning Streak Continue

Tengah-tengah duk surf Innit(entry ni ditulis pada malam 2/11,auto publish keesokan harinya), terbacalah satu entry pasal seseorang menang PimpMybroadband Contest .Aku pun apa lagi,terusla masuk website tu kerana aku pun join contest ni.

Actually, this is my first contest I entered after signing with Nuffnang two months ago.I entered this contest  as I already fed up with my Screamyx line during the fasting month.Memang tersangat perlahan dan menyeksakan time tu.Sekarang dah ok la sikit apabila aku dah report kat SKMM (Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia).

Buka jer website tu,pi laa tengok hadiah dia dulu.Masa aku enter contest ni dulu,harapan aku dapat no. 50 pun jadi coz aku benar-benar nak pimpmybroadband timetu dan nak cubalah Digi nya Broadband dan aku sedar susah nak menang top 3 untuk beginner cam aku ni  :
Inilah hadiah-hadiah yang ditawarkan oleh Digi

Terusla masuk ke winner page.Tak sabar2ni....(Ada 2 category,videos dan photos,aku join Photos Category)

Yey,menang,my wish came true.Walaupun no. 37(4th to 50th sort alphabetically by name), hadiahnya tetap OK dan menepati ramalanku.Tak sia-sia aku join contest ni .Thanks Nuffnang

Alhamdulillah,rezeki anak.Yerla,entry yang memenangkan aku ni dikarang oleh anakku (I wrote and imagine she wrote for me actually) , inilah entry tersebut Pimp My Broadband .

X sangka,my winning streak continue.My first contest yang ku join dengan Nuffnang dan hadiah kelima yang kuperolehi melalui Contest yang dianjurkan bersama oleh Nuffnang (Project Alpha Blogging Contest, Premiere Screening Tiket dan Broadband ni).

Last but not least,terimakasih kepada sesiapa yang vote untukku untuk contest ni.Jasa anda tak dapat dilupakan.Jgn lupa vote 4 me untuk 2012 Contest pula di http://2012.com.my/default.asp?preselpid=163 (Family Come First). Semoga my Winning Streak will continue and Wish Me luck.Saya akan cuba adakan contest lagi di masa depan walaupun contest pertama saya kurang mendapat sambutan.Mungkin hadiah kurang menarik kot or my unique visitor blom cukup ramai.How about cash prizes if I win the next contest?Cun tak?

P/s : Jomla rakan-rakan join contest Nuffnang ni. Memang berbaloi2....

LATEST UPDATE:

Just received an e-mail notification from Digi :

Title : Congratulations! You're Going to Get Your Broadband Pimped!‏

Congratulations!

Your blog post for the ‘Pimp My Broadband’ contest has qualified as one of the top 50 most voted entries.

As such, you have won yourself a pimped up DiGi broadband modem AND 3 months of free service! This total package is worth more than RM500!
Just to clarify, there is no contract or obligation attached to this prize.
Once the 3 months expires, you have the option to continue the service (at a discounted rate,umm,good offer!!!), or simply keep the modem and use it with another service of your choice, as all DiGi modems are unlocked.

In order for us to do verification and contact you with further details how to obtain your prizes, please pass us the following details:
Name:
IC Number:
Telephone Number:
Home Address (Where you live):
Mailing Address (Where you want us to send your prizes):

It’s been a long contest, and I hope you’ve enjoyed the experience. Do check out the other winning entries at http://www.pimpmybroadband.com.my/
If you have any further questions in regards to the contest, or our broadband service, feel free to drop me a personal email here, and I’ll be glad to help you out .

Thank you & best regards
James & The Pimp My Broadband Team
DiGi Telecommunications
* Email : klyeang@digi.com.my
Official Twitter at: http://twitter.com/DiGi_Telco
Official Facebook at: http://www.facebook.com/myDiGi

Thanks Again Digi,patutla sekarang ni banyak broadband provider makin menghangatkan promosi mereka seperti Wimax,Streamyx, Maxis dan juga Celcom.Tentu contest DIGI ni berhasilkan?

15 comments:

  1. wah rezeki murah sungguh yer...

    ReplyDelete
  2. cash price sgt CUN bro! Hehe ;)

    congrats. wah, da 5 contest menang. mmg sgt lucky. maybe ur luck mmg bersama Nuffnang. Good luck ya for the 2012 contest. dah vote for u byk2 kali :)

    nak masuk contest tu sbenanya tp myself pun dah ada tiket, so beri peluang pd yg lain. sorry bkn xmahu support tau..

    ReplyDelete
  3. taniah ! taniah ! Cikgu ni lucky betol ar.. berturut-turut menang prize ?! wah !!

    ReplyDelete
  4. Perghhhh..bro nampak cam senang jerr menang...mmm...apa2 pun congrats..gua pun nak amik bro jadik idola gualah..selagi ada contest pi masuk..hehehe..bab karangan english nie grammar outlah bro tuh yang segan kalau nak masuk contest,,tapi gua ingat nak tibai jerrr..janji orang paham...amcam ok tak..hehehe..anyway Thaniah sekali lagi..moga suksess lagi dan lagi dan lagi dan lagi...

    ReplyDelete
  5. eldy/the eggyolks,

    Thanks.

    JAI,

    Ok je.Alah,saya nya grammar pun bukannya perfect sgt.Kalau tak mencuba mana tau kan?Lagipun,practise make perfect kan?

    ReplyDelete
  6. salam cikgu...
    saye pulak anak cikgu.
    i guess ur kids must be proud of u!

    just drop here to says 'Congrats' too =)

    ReplyDelete
  7. Perghh En Teacher,

    Congrats...syabas inspector Sahab! Ngah ngahh

    Semoga apa yng dihajati termakbul.

    ReplyDelete
  8. saya dah vote bro untuk 2012 sebelum msk blog ni lagi. igt tadi nak tlg votekn, bukak2 rupanya yg saya dah vote. haha

    all da best lah!

    ReplyDelete
  9. Betul tuhh cikgu,

    Practice make perfect..ingat cikgu tukar nama blog nielah jadi Great Teacher Eyriqazz...hehehe..ok..ok..gua cuba sedaya upaya sehingga titisan keringat terakhir..hahaha..

    ReplyDelete
  10. wah bestnyer~ i want to win contest too~ :) Congrats..

    ps: did i win ur contest? *winK* :D

    ReplyDelete
  11. wah..mcm senang je iman mng ek:-) tahniah!!!

    ReplyDelete
  12. last week our group held a similar talk on this topic and you point out something we haven't covered yet, appreciate that.

    - Kris

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails