December 27, 2009

Roti Canai Terjah


Roti Canai Terjah

Ini auto publish entry.Saya sedang bercuti....Hehehe..Tajuknya saja nak kasi korang bangun dan pi breakfast cepat2....Entry ini pendek sahaja...Jadi,di sini saya akan terjah dan tinggalkan komen di blog anda sesudah saya balik bercuti.jadi,kepada sesiapa yang mahu saya terjah blognya, anda hanya perlu :

1)Tinggalkan blog address anda di komen ini
2)Itu saja.No contract or obligation attached...Saje je,lepas mood bercuti ni nak tolong rakan2 bloggers naikkan unique visitor....

31 comments:

  1. terjah jangan tak terjah.. memang roti canai makanan kegemaran blogger

    ReplyDelete
  2. http://enykikilaladediamond.blogspot.com

    hapy holiday! :)

    ReplyDelete
  3. http://mon2only.blogspot.com/

    mcm ni ke??hehehehe..

    ReplyDelete
  4. hye! plz vote me kat

    http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

    no.3 ANNURAIN

    ReplyDelete
  5. Sharinginfoz :Sudah ku terjah n leave comment.

    ReplyDelete
  6. Si Budak Aboi :Dah terjah n leave comment too..

    ReplyDelete
  7. Hernee nazir :Sudah terjah n tinggalkan komen

    ReplyDelete
  8. enyheartsdiamond :dah terjah n leave comment

    ReplyDelete
  9. ann :vote 4 u ,terjah n leave comment

    ReplyDelete
  10. atok..saya dah edit setting for comment :)

    ReplyDelete
  11. jwb le tag tu..nti tukaar "About Her" k..hehehe

    ReplyDelete
  12. LOL. Ini macam pon boleh ka? Hakhak!

    ReplyDelete
  13. hoho esok pagi sebelum subuh mel nak beli roti canai kah kah kah

    ReplyDelete
  14. memang pandaila bro eyriqazz ni... nampak pic tu mmg terus selera nak makan roti canai... cisss.

    ReplyDelete
  15. sila r terjah tapi tak jumpa ler roti canai..hehehe

    akubudakpening.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dh lame xmkn roti canai yg ayah sy buat... =(

    ReplyDelete
  17. tengok gambo roti canai tu terliur plak..nnt nak ajak en.hubby carik roti canai gak la..huu...

    ReplyDelete
  18. Hernee Nazir :Terjah n leave comment.

    ReplyDelete
  19. zack zukhairi :terjah n leave comment.

    ReplyDelete
  20. phatgurl : terjah n leave comment

    ReplyDelete
  21. sepet :terjah,tag n leave comment

    ReplyDelete
  22. zella/beba : Terjah n leave comment.

    ReplyDelete
  23. terjah blog aku www.rotiembun.wordpress.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi